Terug naar Cast

Ensemble

Rick Sessink

Opleiding

Rick maakte zijn professionele debuut op twaalfjarige leeftijd in de musical Oliver!. In 2010 studeerde hij af aan de opleiding Muziektheater van het Fontys Conservatorium met de voorstelling The Last 5 Years onder regie van Bruun Kuijt.

Theater

Speelde Sjaak in Into The Woods (M-Lab), Jaap in Volendam de Musical en was solist in Wij, Nederlanders. Was twee seizoenen te zien in De Jantjes als Blauwe Toon en Schele Manus en als solist in Nederland Musicalland. Was daarna te zien in Willem Ruis, de show van zijn leven, de toneelvoorstelling ANNE als understudy Peter van Pels en in De Ziener van Jeugdtheater Sonnevanck.       

Televisie

Rick won in 2009 met het Fontys Jazz Choir de televisiecontest Korenslag. Daarnaast verleende hij zijn medewerking aan diverse Musical Awards Gala’s en de Musical Sing-a-Long. Als stemacteur is Rick te horen in diverse series op Disney XD en Disney Channel.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.