• Aanvang:

    Afhankelijk van locatie

  • Toegangsprijs:

    Afhankelijk van locatie

Terug naar Cast

Ensemble / Assistent dance captain

Kay Heijnen

Opleiding

Kay is dit jaar afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten richting Jazz en Musicaldans. Voorheen heeft hij een jaar Uitvoerend Dans gestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie en aan de vooropleiding van de Fontys dansacademie. Zanglessen krijgt hij van Ad van Dijk, Marco Braam, Liesbeth Gresnigt en Roel van Kerckhoven. Hij volgde masterclasses van Tony Neef, Paul Eenens en Bart Kiene. Daarnaast kreeg hij spellessen van Bart- Jan te Boekhorst en Agnieta den Hartog en danslessen van o.a. Melise de Winter, Gerleen Balstra en Eddi de Bie.

Theater/Televisie

Eerder was Kay te zien in het werk van verschillende choreografen: Wachten in Wonderland door regisseur Marco Gerris, en Miraculous Wednesday van Choreografen Guy and Roni. Ook heeft hij eigen werk gemaakt, waaronder fragmenten uit Doe Maar de Musical door regisseur Bart- Jan te Boekhorst en The Rise and Fall of the city of Mahagonny. Afgelopen seizoen was Kay te zien als swing in de musical The Bodyguard, waar hij ook assistent dance captain was.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.