• Aanvang:

    20.00u di t/m za

    14.00 & 19.00u zo

  • Duur:

    Circa 2,5 uur

    inclusief pauze

Terug naar Cast

Rachel Marron

April Darby

Opleiding

April begon al op jonge leeftijd in de showbizz met modellenwerk en commercials en op 
8-jarige leeftijd met zang-, dans- en acteerlessen. Wat uiteindelijk op 14-jarige leeftijd resulteerde in een plek op de vooropleiding ‘KOT’ en later ‘Junior Academy’ van het Nederlands Musical Ensemble. Na 4 jaar vooropleiding stroomde April door naar de voltijd opleiding ‘Musical Artist’ aan de Dutch Academy of Performing Arts, waar zij in 2012 vervroegd is afgestudeerd.

Theater

April was onder andere te zien als understudy van de hoofdrol Deloris in de musical Sister Act, was lead-vocalist en dance captain in de theatertour Soul Sisters en speelde de hoofdrol Sukie Rougemont in de musical Witches of Eastwick. April was lead-vocalist bij de Dinnershow ‘21 On Air’ en Dinnershow ‘Brooklyn Nights’. Aankomend seizoen zingt ze ook weer als lead-vocalist in Dinnershow ‘Pandora’ van RTL Entertainment in Studio 21.

Muziek

Naast alle theatershows werkt April ook hard aan een solocarrière in de muziekwereld. In 2009 won ze een Dream Ticket voor ‘Americal Idol’ in de Disney Hollywood Studio’s. Ze behaalde de vierde ronde en kort daarna bracht ze haar eerste single en videoclip ‘Make Your Move’ uit. Ook was ze te zien op o.a. Sail, het voorprogramma van Jeroen van der Boom, het televisieprogramma ‘On Air’, ‘Nachtegiel’, het bevrijdingsfestival in Den Haag en bij RTL Late Night.

Overig

April treedt ook op als MC naast DJ’s op evenementen en festivals, waaronder Extrema Outdoor en als hoogtepunt ‘Grand’ in 2016 met Fedde Le Grand in het Ziggodome.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.