• Aanvang:

    20.00u di t/m za

    14.00 & 19.00u zo

  • Duur:

    Circa 2,5 uur

    inclusief pauze

Terug naar Cast

Swing / cover Vocalist

Cher Koper

Opleiding

Cher studeerde in 2014 af aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts als Uitvoerend Artiest en Docent Dans. Zij kreeg o.a. dansles van Anthony Burrell, Laurent Flament, Vincent Vianen, Vraja Sundari Keilman en het latin duo Koen Brouwers en Roemjana de Haan. Cher volgde workshops bij Broadway Dance Centre en Alvin Ailey in New York. Acteer- en zanginterpretatie lessen van o.a. Rich Ascroft, Terence Schreurs, Michiel Varga en Nina Norblad. Ook heeft zij Privé-zangles bij Jimmy Hutchinson.

Theater

Als kind speelde Cher in The Sound of Music (2003/2004) en in Annie (2005). Ze danste op het 125-jarig jubileum van Carré in Saturday Night Fever en het 30-jarig jubileum van Danny de Munk in de HMH in Amsterdam. Cher versterkte als volwassene dans en zang in de Nationale Theatertour Kinderen voor Kinderen (2012/2013). In 2014/2015 zat ze in het ensemble van  Moeder, Ik Wil Bij De Revue. 

Televisie & Film

In 2007 was Cher finaliste met de groep Switch tijdens het AVRO’s Junior Songfestival. Ook danste Cher op het Bevrijdingsconcert aan de Amstel in 2013 en was ze te zien in de serie Bloedverwanten Seizoen 3 en defilm Bloed Zweet & Tranen.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.