• Aanvang:

    20.00u di t/m za

    14.00 & 19.00u zo

  • Duur:

    Circa 2,5 uur

    inclusief pauze

Terug naar Cast

Swing

Isabelle Vedder

Opleiding

Isabelle is vierdejaars bachelor student aan Lucia Marthas, Institute for Performing Arts. Ze volgt de opleidingen voor uitvoerend artiest en voor docent dans. Vóór deze bachelors volgde ze de vooropleiding, ook aan Lucia Marthas, in combinatie met haar VWO opleiding. Isabelle volgde lessen bij Alvin Ailey en het Broadway Dance Centre. Onlangs kreeg ze danslessen van Broadway-sterren als Charlotte d’Amboise, Mary Ann Lamb en Valerie Pettiford. Ook kreeg ze les van choreografen als Laurent Flament, Anthony Burell en het latinkoppel Koen Brouwers en Roemjana de Haan. Ze volgt zangles bij Natasja den Toom en Alies Thomas en kreeg les van actrice en spel-coach Terence Schreurs.

Theater

In 2014 en 2015 danste Isabelle bij Musicals in Concert in de Ziggo Dome. Ook was ze te zien als danseres in The Christmas Show (2015). In 2016 zong zij tijdens Holland Zingt Hazes met het Soundwise Gospel Choir.

Televisie

Ze danste in de opening van het Musical Awards Gala en was te zien in Koefnoen, ’T Schaep Ahoy en het Junior Song Festival. Naast haar danscarrière is Isabelle een aantal weken per jaar te zien als koffermeisje bij Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Overig

Isabelle zet zich al vanaf haar 16e in voor kinderen die ook van dans houden. Ze is werkzaam als dansdocente en choreografe op een dansschool in ’t Gooi. Was in haar zomervakantie werkzaam als fitness-dancer bij een animatieteam in Italië.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.