Terug naar Cast

Ensemble

Laurie Reijs

Opleiding

Laurie is afgestudeerd aan de Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam.

Theater

Laurie maakte haar toneeldebuut in 2001 in Saturday Night Fever in het Beatrix Theater in Utrecht, waarin ze onder andere te zien was in de rol van Stephanie. Ze speelde deze rol eveneens in de Duitse productie van de musical. Was onder andere te zien in Disney’s Aïda (Nederland, Duitsland, Zwitserland), We Will Rock You (Duitsland, Nederland, België), The Wiz, Evita, JOSEPH - And The Amazing Technicolor Dreamcoat en Chicago (Liz, understudy Velma en Roxie). Ze zong bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in Beatles in Concert, Rock Opera in Concert, Hollywood in Concert en Tribute to Michael Jackson. In 2012 was ze te zien in de rol van Annette in de toerende productie van de musical Saterday Night Fever. Het afgelopen jaar werkte zij in Wenen in Musical Rocks en Evita.

Televisie en film

Laurie acteerde en zong in diverse TV-shows, series en films. Was te zien in onder andere The Voice of Holland 2011, X-Factor 2013, Jeuk en Bureau Raampoort. Speelde in de films De Heineken Ontvoering (Sonja) en Bobby en de Geestenjagers.

Overig

Laurie geeft zang- en performancelessen en volgt de docentenopleiding aan het Compleet Vocal Instituut in Kopenhagen.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.