Terug naar Cast

Backing Vocalist / Cover Nicki Marron

Rubiën Florens Vyent

Opleiding

Opleiding op het Albeda Dans College, Rotterdam afgerond in 2010. Daarna volgde ze de Jazz-Musical-Dans opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten die ze in juni 2014 heeft afgerond.

Theater

Ze kreeg als stage de rol van Kiki in de musical Flashdance. Daarna speelde ze de vierde Dreamgirl 'Michelle Morris' in de musical Dreamgirls.

Overig

Rubiën is all round danseres, zangeres, actrice en model. Al op vierjarige leeftijd danste ze in het Veronica-programma Mijn eerste keer. Ze werd in 2007 benoemd als 'danstalent van het jaar'. Ze trad op met coverband Carpe Diem en was onderdeel van komisch theaterduo Streetwise. 
In 2009 nam Rubiën deel aan So You Think You Can Dance en bereikte ze de liveshows. Ze deed commerciële opdrachten voor RTL4 en Veronica. Rubiën deed o.a. voice-overs voor diverse reclamespots en kreeg opdrachten voor commerciële en artistieke producties.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.