• Aanvang:

    20.00u di t/m za

    14.00 & 19.00u zo

  • Duur:

    Circa 2,5 uur

    inclusief pauze

Terug naar In de media

Met Romy is een ster geboren

Gepubliceerd op 27-09-2015

Telegraaf ****

Beyoncé kan wel inpakken. Met de komst van Romy Monteiro is er een nieuwe ster geboren. Wat een uitstraling. Wat een stem. Wat een bereik. In een van de eerste scènes van de musical The Bodyguard, gabaseerd op de gelijknamige filmhit met Withney Houston en Kevin Costner uit 1992, spéélt ze niet dat ze een popster is die een concert geeft; ze is het gewoon.

Deze 'jukebox' musical met alle grote hits van Whitney Houston (de orginele Engelstalige versies) draait om de met de dood bedreigde superster Rachel Marron die verliefd wordt op haar sugge bodyguard Frank Farmer. Veel scènes spelen zich af op de (pop) podia. En juist dat is een plek waar de 22-jarige musicaldebutante Monteiro zich in haar element lijkt te voelen en dankbaar gebruik kan maken van de ervaring die ze vorige jaar opdeed tijdens haar deelname aan The Vioce of Holland. Een Whitney Houston is ze weliswaar niet, maar dat hoeft ook niet.

Door Esther Kleuver

Bestel kaarten voor The Bodyguard

Reserveer online, bel 0900 1353 (45cpm) of vind een Primera winkel in de buurt Logo_tickets-te-koop-bij-Primera

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.