Terug naar Cast

Zazu

Barry Beijer

Opleiding

Deed zijn opleiding aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater.

Theater

Barry speelde de titelrol in de musical Klaas Vaak, was te zien als Bob Crewe in Jersey Boys, Slijmjurk in The Little Mermaid. Had een dubbelrol (vos/kat) in Pinokkio, was Ezel en Fakir in de Sprookjesboom en Lead Tenor in De Producers. Speelde verder in Rembrandt, Kuifje, Floddertje en was onlangs te zien in Soldaat van Oranje. Was te zien als Grüber, herr Flick en Officier Crabtree in de toneelkomedie Allo ‘Allo. Speelde in de komedie Schone Schijn zeven verschillende rollen van Prince Charles tot postbode. Was tevens te zien in de operette The Beastly Bombing.

Televisie

Was op televisie te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden en in verschillende (online-) reclames.

Overig

Leent zijn stem aan verschillende animatie-series en is tevens werkzaam als vertaler. Is te horen op verschillende CD’s waaronder “lalalala” van de stichting de Upside van Down met onder anderen Sita, Thomas Berge en Berget Lewis. Is verder freelance acteur/zanger voor bedrijven als Theater Rooie Vis.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.