Terug naar Cast

Nala

Gaia Aikman

Opleiding

Gaia volgde haar hbo-opleiding bij Lucia Marthas Institute For Performing Arts van 2010 tot en met 2014. 

Theater

Stond al op jonge leeftijd op het toneel. Was in 2004 en 2005 te zien als kleine Nala in Disney’s The Lion King. Was tijdens haar opleiding ook vocalist en danseres bij de Kinderen voor Kinderen Theater Tour en stond als backingvocalist bij het optreden van Robin Thicke tijdens de MTV EMA’s. Was na haar afstuderen bij JEANS24 Tropical Heat te zien als solist en dance captain. Was ook te zien in de musical The Bodyguard.

Televisie

Was in 2007 één van de tien finalisten van het AVRO Junior Songfestival. Nam afgelopen seizoen deel aan The Voice of Holland. Behaalde in het team van Ali B het tot de eerste liveshow.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.