Terug naar Cast

Walk in cover Scar / Pumbaa

Jochem Feste Roozemond

Opleiding

Jochem studeerde aan de Toneelschool Maastricht en de Central School of Speech and Drama in Londen.

Theater

Speelde in toneelstukken als Othello, Cat on a hot Tin Roof en A Zoo Story, voor hij zijn entree in het muziektheater maakte met de hoofdrol in De Efteling Sprookjesshow. Speelde daarna diverse rollen in Joe - de Musical, Anatevka, Titanic, Passion, Sweet Charity, Les Misérables, Wicked en Billy Elliot. In Duitsland was onder andere te zien in Little Shop of Horror en Schöne und das Biest, in Zwitserland in de musical Deep en in Oostenrijk in de originele Weense versie van Elisabeth.

Overig

Speelde mee in de films Twee Vrouwen en Bizarr en was presentator voor de Duitse televisieproductie Made In Europe. Zong daarnaast in diverse koren en speelde in de cabaretvoorstelling Sabberiosia. Was tevens enkele jaren werkzaam voor de Duitse cruisemaatschappij AIDA als solist.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.