Terug naar Cast

Pumbaa

Kobe van Herwegen

Theater

Kobe was vaste speler bij de BIL (Belgische Improvisatie Liga) en toerde met AbraKodabra, De Duivel In Het Doosje door België en Nederland. Was als vaste presentator voor Studio 100 te zien in onder andere de Studio 100 Zomershow en de Grote Sinterklaasshow. Speelde vorig seizoen mee in de muzikale voorstelling Goed Geconserveerd en in de Vlaamse versie van War Horse

Televisie

Begon zijn carrière bij de jongerenzender Ketnet als goochelaar, maar werd vooral bekend door zijn hoofdrol in de serie Spring. Was naast presentator van diverse programma’s ook vaste omroeper voor deze jongerenzender. Was recent te zien in de serie Ghost Rockers en is tevens verantwoordelijk voor de stem en het poppenspel van het draakje Flin in de serie Flin en Flo. Is naast zijn dubbingwerk voor animatie reeksen ook als goochelaar actief. Maakte zo de goochelprogramma’s AbraKodabra en De Magische Vier. Is daarnaast magic consultant voor diverse theaterproducties.

Overig

Schreef samen met zijn vader tevens het boek “Chapeau de geheime goochelgeschiedenis van België” met gelijknamige expo te Gent. Schrijven momenteel de biografie van de vrouwelijke goochelaar Suzy Wandas, een boek dat ook in Amerika zal uitkomen.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.