Terug naar Disney's The Lion King

Recensies Disney's The Lion King

Recensies in de media en reacties van het publiek

Lees hier de reacties van het publiek van Disney's The Lion King. Zelf een reactie achterlaten?

Dat kan HIER

 • Diny de zwart

  03 april 01:35

  Mijn dochter gaat morgen avond voor t eerst naar de Lion King.met met mijn 2 kleinzoons Liam van haast 12 en Brian van nu 15 Brian heeft toen hij 12 was een musical met school gespeeld de Lion King..het zal een geweldige ervaring voor hem zijn..om het nu in t echt te zien.. Jammer dat ik t filmpje niet kan laten zien..zag er ook top uit!! Heel veel plezier Liam en Brian!

 • Dianne

  05 februari 13:13

  Afgelopen zondag naar de lion king geweest. Het was voor mij de 5e keer en hij was wederom geweldig. Van deze musical kan ik nooit genoeg krijgen . Jammer dat hij in mei voor de laatste maand speelt. Hopelijk komt er nog een verlenging want wil zeker nog een 6e keer gaan . Onvoorstelbaar mooi .

 • Kleïs

  08 januari 19:34

  De Lion king is echt een aanrader ik ben er zelf 3 keer heen geweest en ik ben noch maar 12 het is zo leuk al vanaf dat het doek omhoog gaat zie je bij mij een glimlach van oor tot oor en afentoe een traantje als je 100% wil genieten dan moet je echt hier heen 🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁

 • Joke

  07 januari 17:45

  Zelfs voor de 6e keer blijft hij GEWELDIG 🦁

 • Hans Schiedon

  14 december 10:42

  Wat een fantastisch mooie musical. Wat een kostuums en attributen. Maar ik ben een beetje veel bevooroordeeld wanneer onze kleindochter Sarah Ally als babyolifantje binnenhuppelt en als kleine Nala fantastisch danst en loepzuiver zingt. Maar dat vergeeft u een oude, sentimentele grootvader wel, hè?

 • Henriëtte

  07 december 00:34

  Ik, de nuchtere, ging met m'n dochter mee, zij wilde zo graag, kon me niet voorstellen dat het iets zou zijn: hoe kun je nu op 'n mooie manier dieren laten spelen door mensen? Wat heb ik me vergist!! Het was geweldig, zo puur genieten was deze avond, zo overweldigend, zo magisch! Complimenten aan de hele cast en iedereen die erbij betrokken zijn op welke manier dan ook, nog nooit heb ik me zo ergens in vergist.

Bekijk alle reacties
Bekijk alle recensies

Laat weten wat jij van Disney's The Lion King vindt!

Wij horen graag jouw mening

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.