Terug naar Recensies

 • Kleïs

  23 mei 15:45

  Ik ben nu al 4 keer geweest 1 keer in Londen 3 keer in nederland op een donderdag want ik wou de zelfde spelers en.het is gelukt of het was toevallig maar oke en nu ben ik aan het sparen voor de Lion King op Broadway Ik ben echt een lionkingfreak

 • marian

  20 mei 19:22

  AVOND VAN MIJN LEVEN ik heb genoten van de muziek,zang,kleding en decor. GRANDIOOS!!!!!!!!! Stefan en Ester jullie hadden mij geen mooier verjaardags kunnen geven BEDANKT.

 • Diny de zwart

  03 april 01:35

  Mijn dochter gaat morgen avond voor t eerst naar de Lion King.met met mijn 2 kleinzoons Liam van haast 12 en Brian van nu 15 Brian heeft toen hij 12 was een musical met school gespeeld de Lion King..het zal een geweldige ervaring voor hem zijn..om het nu in t echt te zien.. Jammer dat ik t filmpje niet kan laten zien..zag er ook top uit!! Heel veel plezier Liam en Brian!

 • Dianne

  05 februari 13:13

  Afgelopen zondag naar de lion king geweest. Het was voor mij de 5e keer en hij was wederom geweldig. Van deze musical kan ik nooit genoeg krijgen . Jammer dat hij in mei voor de laatste maand speelt. Hopelijk komt er nog een verlenging want wil zeker nog een 6e keer gaan . Onvoorstelbaar mooi .

 • Kleïs

  08 januari 19:34

  De Lion king is echt een aanrader ik ben er zelf 3 keer heen geweest en ik ben noch maar 12 het is zo leuk al vanaf dat het doek omhoog gaat zie je bij mij een glimlach van oor tot oor en afentoe een traantje als je 100% wil genieten dan moet je echt hier heen 🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁

 • Joke

  07 januari 17:45

  Zelfs voor de 6e keer blijft hij GEWELDIG 🦁

 • Hans Schiedon

  14 december 10:42

  Wat een fantastisch mooie musical. Wat een kostuums en attributen. Maar ik ben een beetje veel bevooroordeeld wanneer onze kleindochter Sarah Ally als babyolifantje binnenhuppelt en als kleine Nala fantastisch danst en loepzuiver zingt. Maar dat vergeeft u een oude, sentimentele grootvader wel, hè?

 • Henriëtte

  07 december 00:34

  Ik, de nuchtere, ging met m'n dochter mee, zij wilde zo graag, kon me niet voorstellen dat het iets zou zijn: hoe kun je nu op 'n mooie manier dieren laten spelen door mensen? Wat heb ik me vergist!! Het was geweldig, zo puur genieten was deze avond, zo overweldigend, zo magisch! Complimenten aan de hele cast en iedereen die erbij betrokken zijn op welke manier dan ook, nog nooit heb ik me zo ergens in vergist.

 • Ylene

  26 november 15:57

  Met de hele familie er naar toe geweest was zo ontzettend leuk. Mooie kostuums , goede acteurs en actrices , mooie muziek. Echt n spektakel en zeer zeker het geld waard. Echt een aanrader. Mijn complimenten aan iedereen die er aan mee deed , tot aan de dirigent toe. Je zag echt dat ook hij er ook van genoot.

 • Regina

  22 september 12:30

  Een prachtige musical van begin tot eind. Wat een genot om naar te kijken. Het was een heerlijk avondje uit. Cast en crew bedankt voor de fenomenale avond!

Wij horen graag jouw mening

Bestel kaarten voor Disney's The Lion King

Reserveer online of bel 0900 100 1030 (45cpm)

Voor groepen vanaf 10+ personen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Bel 088-0112600

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.