Terug naar Recensies

 • Kleïs

  08 januari 19:34

  De Lion king is echt een aanrader ik ben er zelf 3 keer heen geweest en ik ben noch maar 12 het is zo leuk al vanaf dat het doek omhoog gaat zie je bij mij een glimlach van oor tot oor en afentoe een traantje als je 100% wil genieten dan moet je echt hier heen 🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁

 • Joke

  07 januari 17:45

  Zelfs voor de 6e keer blijft hij GEWELDIG 🦁

 • Hans Schiedon

  14 december 10:42

  Wat een fantastisch mooie musical. Wat een kostuums en attributen. Maar ik ben een beetje veel bevooroordeeld wanneer onze kleindochter Sarah Ally als babyolifantje binnenhuppelt en als kleine Nala fantastisch danst en loepzuiver zingt. Maar dat vergeeft u een oude, sentimentele grootvader wel, hè?

 • Henriëtte

  07 december 00:34

  Ik, de nuchtere, ging met m'n dochter mee, zij wilde zo graag, kon me niet voorstellen dat het iets zou zijn: hoe kun je nu op 'n mooie manier dieren laten spelen door mensen? Wat heb ik me vergist!! Het was geweldig, zo puur genieten was deze avond, zo overweldigend, zo magisch! Complimenten aan de hele cast en iedereen die erbij betrokken zijn op welke manier dan ook, nog nooit heb ik me zo ergens in vergist.

 • Ylene

  26 november 15:57

  Met de hele familie er naar toe geweest was zo ontzettend leuk. Mooie kostuums , goede acteurs en actrices , mooie muziek. Echt n spektakel en zeer zeker het geld waard. Echt een aanrader. Mijn complimenten aan iedereen die er aan mee deed , tot aan de dirigent toe. Je zag echt dat ook hij er ook van genoot.

 • Regina

  22 september 12:30

  Een prachtige musical van begin tot eind. Wat een genot om naar te kijken. Het was een heerlijk avondje uit. Cast en crew bedankt voor de fenomenale avond!

 • Maxine

  31 augustus 17:34

  Geweldige musical! Vanaf het eerste moment adembenemend. Gave costuums, mooi decor en een geweldige cast. Een top musical en zeker een aanrader!

 • heidy

  30 augustus 19:38

  een woord GEWELDIG...voor onze kinderen de eerste musical. Ze hebben genoten van begin tot einde. Waar wij zaten kwam tijdens de show nog twee keer iemand langs in het hele verhaal, dat heeft een onvergetelijke indruk achter gelaten, los van het hele spektakel op podium! Een show voor jong en oud, echt prachtig gemaakt!

 • Joyce Schepers

  29 augustus 18:00

  Afgelopen zondag naar de middagvoorstelling geweest van the lion king. Echt wauw!! Wat een mooie musical! Vanavond de eerste minuut kroop het kippenvel al over mijn armen. Die poppen zo indrukwekkend mooi gemaakt en de kostuums prachtig! En dan ook nog geweldig mooie muziek en zang erbij maakte het helemaal geweldig! Ook veel genoten van het spel en vooral de verschillende dansacts die opgevoerd werden. Ondertussen is het dinsdag maar ben er nog steeds stil van zo mooi als het was..

 • Michelle Benjamins

  27 augustus 14:23

  Elke minuut werd ik weer verbaast door hoe goed het was. De muziek, de Nederlandse vertaling, de acteurs, het decor, de kleding, de choreografie... alles was verbluffend! Ik vond deze musical eigenlijk veel beter dan de originele film. Ik zou nog wel een keer heen willen!

Wij horen graag jouw mening

Bestel kaarten voor Disney's The Lion King

Reserveer online of bel 0900 100 1030 (45cpm)

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.