Bezoek deze show

Voor groepen vanaf 10+ personen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Bel 088-0112600

AMG_STOPT_Socialpaid_2560x1280px
Terug naar Musical

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Untitled-1

We maken kans op de AD Publieksprijs! We hebben alleen wel jouw hulp nodig! Stem op ons via #linkinbio 
#adpublieksprijs #bestemusical #musical #musicalawards #stemopons #stemmen #wasgetekendanniemgschmidt#anniemgnl #anniemgschmidt #theater #simonekleinsma #williamspaaij #jeskevandestaak #marjolijntouw #wimvandriessche
#Repost @jeskevandestaak ・・・Annie M.G. Schmidt ~ Ik speel nog maar een paar weken dit lieve, rare meisje. Ik ben er zo van gaan houden en moet er nog niet aan denken! Wil je deze laatste weken nog een avond met ons delen of heb je het nog niet gezien, kom dan zeker nog kijken want we stoppen écht! Ik zeg een paar weken, het zijn er zo’n 8. Maar op een Tour en seizoen van zeventien maanden voelt dat natuurlijk echt als een paar. Ach wat een bijzondere vrouw, en wat een fijne voorstelling heeft ze gekregen. ~ “Was getekend, Annie M.G. Schmidt”. Photocredit: @lisswalravens 
@anniemgnl #anniemgschmidt #jongeannie #love #tour #ending #theend #almostover #missingyou #already #anniemg #anniemgnl
Wat kiest @marjolijnhendrika als ze de keuze moet maken tussen tattoos of piercings? En houdt ze meer van ballet of toch van hiphop? Ben jij nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel deze nieuwe video via de link in onze bio! 
#anniemgnl #anniemgschmidt #musical #delamartheater #vagevragen #marjolijntouw #wasgetekendanniemgschmidt #theater #video #linkinbio
LAATSTE VOORSTELLING WAS GETEKEND, ANNIE M.G. SCHMIDT OP 13 JANUARI

De musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, met in de hoofdrol Simone Kleinsma, speelt op 13 januari aanstaande zijn allerlaatste voorstelling in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Toen we begonnen met de ontwikkeling van deze voorstelling wisten we dat het werk van Annie M.G. Schmidt nog altijd actueel is, maar dat de voorstelling zo’n groot succes zou worden hadden we niet durven dromen. Het is een heel bijzondere voorstelling: bejubeld door pers en publiek, de vier prachtige Musical Awards die we in ontvangst mochten nemen, de uitverkochte zalen en zelfs wachtrijen voor de kassa, de verlenging in het heerlijke DeLaMar Theater en als op 13 januari het doek valt zijn er maar liefst 340 voorstellingengespeeld en hebben 250.000 mensen de voorstelling gezien. Een fantastische prestatie voor deze geheel nieuw ontwikkelde Nederlandse musical. Met veel dankbaarheid en trots nemen we op 13 januari dan ook afscheid van een show die we daarna ‘in een doosje doen en bewaren, heel goed bewaren’.” De laatste kaarten voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt zijn vandaag in verkoop gegaan. Ga voor meer informatie naar de link in bio.

#wasgetekendanniemgschmidt
#anniemgnl
#anniemgschmidt #musical #theater #delamartheater #simonekleinsma #stop
Er is één BackStage video die al heel lang op jullie verlanglijstje stond: In de huid van.. Annie M.G. Schmidt! Met heel veel plezier delen we dan ook deze video met jullie, waarin we een avond mee mogen lopen met niemand minder dan @simonekleinsma.official ! &##127916; LINK IN BIO!
#simonekleinsma #indehuidvan #backstage #wasgetekendanniemgschmidt #anniemgschmidt #musical #theater #linkinbio
Op de redactie van BackStage worden de puntjes op de i gezet voor een video waar jullie al zo lang naar uitkeken! Het lange wachten wordt beloond, morgen om 16:00 uur online op het YouTube- kanaal van BackStage!

#backstage #video #anniemgnl #anniemgschmidt #youtube #wasgetekendanniemgschmidt
&##127926;Herr Heinzelmann, Herr Heinzelmann&##127926;

#herrheinzelmann #wasgetekendanniemgschmidt #anniemgnl #anniemgschmidt #simonekleinsma #williamspaaij #marjolijntouw #jeskevandestaak #musical #liedje
'Met wie zou je nog eens een duet willen zingen?' Deze en nog veel meer Vage Vragen stelde BackStage aan @williamspaaij . Benieuwd naar zijn antwoorden? Bekijk snel de video via de link in onze bio!
Wil joe hef a kup of tie?
Wil joe hef a kis of me?
Wil joe hef a femelie?
Plies, plies, plies

#wasgetekendanniemgschmidt
#anniemgnl
#jeskevandestaak #anniemgschmidt #wiljoehefakupoftie #delamartheater #musical

Informatie

Reviews

Christel

Vanavond de voorstelling bijgewoond en vind het een pareltje.De hele cast speelt sterke rollen en Simone is het stralende middelpunt.
Van mij krijgen jullie een dikke 10!

Carla

Afgelopen woensdagavond naar de voorstelling geweest in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wat hebben we genoten. Van het begin tot het einde...
In één woord: fantastisch.

Kelsey

Gister de voorstelling ‘Was getekend Annie MG Schmidt’ bezocht. Wat was dat een ontzettende indrukwekkende show! Ik heb zo erg genoten en ben tot tranen toe geroerd. Als er iemand is die nog twijfelt om te gaan kan ik hartelijk aanbevelen om te gaan. Simone smelt samen met Annie en ook William is ontzettend goed. Maar eigenlijk is iedereen ontzettend goed. Het ensemble speelt en zingt prachtig en maakt de voorstelling af. Ik heb een geweldige avond gehad!! Heel erg bedankt.

Fiona

Ontzettend genoten van deze prachtige voorstelling. Grappig, herkenbaar, nieuw en heel erg ontroerend. Respect voor iedereen die deze voorstelling tot dit niveau heeft weten te tillen. 

Bekijk meer
Bekijk meer

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Het laatste nieuws & praktische informatie

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt shop

Merchandise van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.