Bezoek deze show

Voor groepen vanaf 10+ personen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Bel 088-0112600

WGAMGS_Headerzondertekst-Recovered
Terug naar Musical

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Untitled-1

Wat is jouw guilty pleasure? Wat heb je voor het laatst gegoogled? Deze en nog véél meer 'vage vragen' stel Backstage aan Jeske van de Staak. Bekijk snel de hele video via de link in onze bio! 
#jeskevandestaak #delamartheater #wasgetekendanniemgschmidt #anniemgnl #anniemgschmidt #video #vagevragen #linkinbio
&##127926;&##127925; Huil in je bed, bijt in je laken 
Vloek tegen iedereen, schreeuw van de daken 
Maar zeur niet, zeur niet, zeur niet! &##127925;&##127926;
Afgelopen zondag werd Simone benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau! Gisteravond schoof ze samen met Joop van den Ende aan bij PAUW om te vertellen over deze bijzondere onderscheiding!

Gemist? Je kunt het interview terugkijken via de link in onze bio.

#simonekleinsma
#anniemgnl
#pauw #joopvandenende #anniemgschmidt #wasgetekendanniemgschmidt
KIJKTIP! Vanavond is @simonekleinsma.official te gast bij @pauwnl ! We hopen dat je kijkt! Om 23.00 uur op NPO1! #kijktip #vanavond #pauw &##128250;&##128250;&##128250;
De komende weken rijdt er een echte #AnnieMGNL tram door Amsterdam! Heb jij hem al gespot? 
#wasgetekendanniemgschmidt #tram #amsterdam @delamartheater #delamartheater #simonekleinsma
Gisteren vierden we groots het succes van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. En voor Simone Kleinsma werd het wel een héél bijzondere avond..! MusicalsNL was erbij en dít is het verslag van een onvergetelijke middag! #musicalsnl #anniemgnl
SUPERTROTS zijn we op onze eigen @simonekleinsma.official ! &##128525; #Repost @albert.verlinde with @get_repost
・・・
Terechte onderscheiding: Simone Kleinsma: officier in de orde van Oranje Nassau #entertainment #simonekleinsma #wasgetekendanniemgschmidt #trots!
Slotapplaus! Trots op onze cast!&##128525; #anniemgnl #wasgetekendanniemgschmidt #delamartheater #simonekleinsma #musical #anniemgschmidt
De feestelijke voorstelling is in volle gang. BackStage was net op de rode loper aanwezig waar het gezellig druk was. Kijk snel de video voor een leuke sfeerimpressie!

Informatie

 Route

Route

Reviews

Christel

Vanavond de voorstelling bijgewoond en vind het een pareltje.De hele cast speelt sterke rollen en Simone is het stralende middelpunt.
Van mij krijgen jullie een dikke 10!

Carla

Afgelopen woensdagavond naar de voorstelling geweest in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wat hebben we genoten. Van het begin tot het einde...
In één woord: fantastisch.

Kelsey

Gister de voorstelling ‘Was getekend Annie MG Schmidt’ bezocht. Wat was dat een ontzettende indrukwekkende show! Ik heb zo erg genoten en ben tot tranen toe geroerd. Als er iemand is die nog twijfelt om te gaan kan ik hartelijk aanbevelen om te gaan. Simone smelt samen met Annie en ook William is ontzettend goed. Maar eigenlijk is iedereen ontzettend goed. Het ensemble speelt en zingt prachtig en maakt de voorstelling af. Ik heb een geweldige avond gehad!! Heel erg bedankt.

Fiona

Ontzettend genoten van deze prachtige voorstelling. Grappig, herkenbaar, nieuw en heel erg ontroerend. Respect voor iedereen die deze voorstelling tot dit niveau heeft weten te tillen. 

Bekijk meer
Bekijk meer

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Het laatste nieuws & praktische informatie

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt shop

Merchandise van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.