Terug naar Home

Recensies Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Recensies in de media en reacties van het publiek

Lees hier de reacties van het publiek van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. Zelf een reactie achterlaten?

Dat kan HIER

 • Cathy van Reisen

  08 februari 09:13

  De eerste helft was minder interessant; want, hoewel goed gespeeld, de wat schelle stemmen en het herhaaldelijk bevragen van Flip aan zijn moeder over haar verleden maakten mij niet erg enthousiast. Na de pauze werd het geluid beter en besef je eigenlijk hoe knap de liedjes van Annie MG Schmidt zijn verweven in de musical, vergelijkbaar met haarzelf: ook zij werd steeds meer geleefd door haar schrijfsels. De vertolking van Simone is groots, maar niet zonder haar tegenspeelsters, een prachtige moeder, zoon en ook kind Simone verdient een pluim! Met een knipoog naar het heden ( herkenbare Jip en Janneke logo in de Hema!) bleef de humor niet achterwege. Kortom: een echt Nederlandse musical waar we mee voor de dag kunnen komen! (Gezien in Nieuwegein)

 • E. Brouwers

  18 november 20:14

  Gisteren in Apeldoorn. Fantastische avond gehad. Enige minpuntje was dat voor de pauze de muziek zo hard stond dat de teksten nauwelijks te verstaan waren. Na de pauze was het beter. Verder alleen maar genoten van de voorstelling.

 • Jose Sprengers

  20 oktober 18:59

  Op 19 oktober gezien in Amstelveen. Geweldig. Een feest van herkenning qua liedjes. Simone Kleinsma en William Spaay in topvorm, evenals alle andere rollen. Heerlijk dat ieder woord goed verstaanbaar was. En ieder woord dat ik schrijf doet geen recht aan hoe geweldig de show is. Ik heb genoten en ga kijken wanneer ik 'm nog eens kan gaan zien!

 • Frank Stemp

  27 september 01:01

  Was op vrijdag 22 september in DeLaMar en zag daar de meer dan FANTASTISCHE Musical : Was Getekend,Annie M.G.Schmidt. Zo goed gespeeld,zo indrukwekkend...en de musical gaf zo'n goed beeld over Annie als persoon. Anni en haar zoon Flip kwamen goed over het voetlicht, mede natuurlijk dankzij Simone Kleisma en Wiliam Spaay. Deze musical is een AANRADER voor iedereen die met Annie M.G.Schmidt is grootgebracht - en...wie is dat nu niet ?

Bekijk alle reacties
Bekijk alle recensies

Laat weten wat jij van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt vindt!

Wij horen graag jouw mening

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.