MNL startpagina
Terug naar Theatershow

Miss Nederland 2018

Miss Nederland 2017 Nicky Opheij zal op maandagavond 9 juli 2018 haar opvolger kronen met een eigentijdse spiksplinternieuwe kroon.

 

Miss Nederland 2017 Nicky Opheij zal op maandagavond 9 juli 2018 haar opvolger kronen met een eigentijdse spiksplinternieuwe kroon. Tijdens een wervelende en spannende show in het AFAS Circustheater te Scheveningen zullen 12 prachtige jonge vrouwen laten zien wat hun authenticiteit, persoonlijke expressie en/of talenten zijn.  

Tijdens de verschillende rondes die de show rijk is, ontbreken uiteraard de voorstelronde, talentenronde en natuurlijk de galaronde als de afsluiter van de avond niet. Maar ook de fel bediscussieerde bikinironde is in de Miss Nederland 2018 finale te zien. De organisatie van Miss Nederland is ervan overtuigd dat vrouwen, en dus ook deze jonge meiden, trots moeten zijn op hun lichaam. Geen uitgehongerde modellen, maar gezonde, sportieve prachtige meiden die er niets van willen weten dat er ook maar iemand voor hun gaat bepalen hoe zij zich wel of niet moeten gedragen. Kortom, womenempowerment ten top!

Stage Entertainment is faciliterend partner van Miss Nederland en maakt het mede mogelijk om de finale in het AFAS Circustheater te houden. De presentatie van deze spectaculaire avond is in handen van Viktor Brand en  Kim Kötter en net als de afgelopen 3 jaar zitten o.a. Albert Verlinde en William Rutten in de jury. De Miss uit het jaar ervoor, onze dancing queen Zoey Ivory, is eveneens jurylid. Daarnaast bevat finale ook volop entertainment zoals een optreden uit The Lion King, van eliZe, Tommie Christiaan en vele anderen. Het wordt een amusement volle en bovenal spannende avond dat werkelijk de kroon spant, dus mis(s) het niet!

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.