Beatrix theater_4665x

Eten & Drinken

Kom genieten van een heerlijk diner of een high tea in het sfeervolle Restaurant Queen's. In het restaurant kun je ook een hapje eten als je niet naar een voorstelling gaat.

BEKIJK HET A LA CARTE- EN 3-GANGEN THEATERMENU

Royal Bar & Queen's Club

In onze sfeervolle Royal Bar kun je voor en na de voorstelling samen nog iets drinken. Bij sommige voorstellingen is ook de Queen's Club open. Hier kun je de avond swingend afsluiten op de spectaculair verlichte dansvloer. 


Online reserveren Restaurant Queen's

Natuurlijk kun je op de avond zelf of na een matineevoorstelling kijken of er plaats is in het restaurant.

 

Wil je verzekerd zijn van een tafel? Maak hiernaast online een reservering. 

 

Ben je iets later of kun je toch niet komen?
Laat het ons weten op telefoonnummer
030-79 90 723.


Arrangementen

Voor de matineevoorstelling samen genieten van een high tea? Of wil je een eigen tafeltje met hapje en drankje in de pauze? Maak je bezoek aan The Bodyguard compleet met een pauze- of dinerarrangement. Deze arrangementen zijn bij te boeken tijdens het kopen van toegangskaarten. 

Boek een arrangement inclusief toegangskaarten voor The Bodyguard

Een pauzearrangement kun je ook nog bijboeken op de dag zelf. Dit kan bij de theaterkassa of de restaurantbalie van het Beatrix Theater.


Restaurant Queen's, Royal Bar, Queen's Lounge en Queen's Club

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.