Raakt zowel hart als hoofd

Verhaal

Na het boek en de film nu de nieuwe Nederlandse musical over het aangrijpende verhaal van De Tweeling, gebaseerd op de bestseller van Tessa de Loo. Een topcast, prachtige songs van Ilse DeLange en JB Meijers en het indrukwekkende decor werden door het publiek gewaardeerd met een 9. Bovendien kreeg De Tweeling veelal vijf sterren van verschillende media. 

***** De Telegraaf, Dagblad van het Noorden, Theaterkrant.nl

***** ‘Raakt zowel hart als hoofd’ Theaterkrant.nl
**** 'Opmerkelijk hoog niveau' NRC

De Tweeling vertelt het aangrijpende verhaal van de tweelingzusjes Lotte en Anna. Ze worden op jonge leeftijd van elkaar gescheiden en groeien op in twee totaal verschillende werelden, Lotte in Nederland en Anna in Duitsland. Door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog worden tegenstellingen alleen maar groter. Een strijd tussen het hart en het geweten van de zussen is het gevolg. Kunnen ze het verleden laten rusten en de kloof tussen hun werelden overbruggen?

Met muziek van Ilse DeLange en JB Meijers
Speciaal voor de musical De Tweeling schreven Ilse DeLange en JB Meijers nieuwe muziek. Het creatieve team, dat eerder tekende voor de uitermate succesvolle musical Hij Gelooft in Mij is verantwoordelijk voor het script (Kees Prins en Frank Ketelaar) en de regie (Ruut Weissman).

 

COMMERCIEEL

Promotiefoto’s
Download hier de Scènefoto’s. Fotograaf: Roy Beusker.

Download hier de persfoto van Hanna en Rosa. Fotograaf: Carli Hermes.

Download hier de castfoto’s. Fotograaf: Jan Jelle de Boer.

Artwork
Download hier het nieuwste artwork van de voorstelling. Fotograaf: Jan Jelle de Boer.

Templates
Download hier de templates die je kunt gebruiken voor je eigen uitingen. Hier kun je onder andere de data, opstaplaatsen en prijs invullen.

Video’s
Download hier de trailer en de muziekvideo's: Voor Altijd, Hoop Vervlogen en Niemand Weet Wat Er Komt.

Prijsoverzicht

De Tweeling is een reizende productie, de prijzen voor de voorstelling verschillen per theater. Een overzicht van alle speellocaties, vind je hier.

Commissieoverzicht

Voor het meest recente commissieoverzicht, klik hier.

 

undefined