DISNEY'S THE LION KING

Verhaal

versie 1

Disney’s The Lion King

Ontdek de ziel van Afrika in het hart van Scheveningen

Waan je deze zomermaanden even in Afrika met Disney’s The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren door de meeslepende Afrikaanse ritmes en leef mee met de zoektocht naar volwassenheid van Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Een onovertroffen en onwaarschijnlijk mooi verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Disney’s The Lion King is nergens mee te vergelijken: een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft. Deze Koning der Musicals is verlengd tot februari 2018.

Reserveer nu: 0900 1353 (45cpm) of via thelionking.nl

 

versie 2

Disney’s The Lion King

Ontdek de ziel van Afrika in het hart van Scheveningen

Waan je deze zomermaanden even in Afrika met Disney’s The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren door de meeslepende Afrikaanse ritmes en leef mee met de zoektocht naar volwassenheid van Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Reserveer nu!

Onbeschrijflijk mooi verhaal

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in het kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde.. 

Onovertroffen en onwaarschijnlijk mooi

Disney’s The Lion King is een theaterspektakel waar je nog lang van gaat nagenieten. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice. Disney’s The Lion King trok wereldwijd al meer dan 85 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards. Deze Koning der Musicals is verlengd tot februari 2018.

Reserveer nu: 0900 1353 (45cpm) of via thelionking.nl

 


versie 3

Disney’s The Lion King

Ontdek de ziel van Afrika in het hart van Scheveningen

Afrika is deze zomervakantie wel heel dichtbij! Kom deze zomer helemaal in de Afrikaanse stemming met Disney’s The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren door de meeslepende Afrikaanse ritmes en leef mee met de zoektocht naar volwassenheid van Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Reserveer nu voor de beste plaatsen tijdens de zomermaanden!

Onbeschrijflijk mooi verhaal

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in het kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Volg Simba tijdens zijn gevaarlijke reis en beleef hoe een kleine leeuw uitgroeit tot machtige koning.

Onovertroffen en onwaarschijnlijk mooi

Waan je even in Afrika met Disney’s The Lion King. Zet al je zintuigen op scherp voor een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice. Disney’s The Lion King trok wereldwijd al meer dan 85 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards. Deze Koning der Musicals is verlengd tot februari 2018.

Reserveer nu: 0900 1353 (45cpm) of via thelionking.nl

COMMERCIEEL

In verband met strikte licentieafspraken met Disney zullen ALLE uitingen die rondom deze musical plaatsvinden, langs Disney gaan. Dit betekent dat het minimaal 5 werkdagen duurt om eventuele feedback op een uiting te kunnen geven. Daarom het vriendelijke verzoek om alle uitingen naar Stage Entertainment te sturen en daarnaast rekening te houden met een langere procedure dan er normaal van ons gewend is.

In alle communicatie uitingen wordt momenteel gebruik gemaakt van het artwork van The Lion King. Er wordt (nog) geen scènefotografie gebruikt. Het artwork maken wij voor jullie op maat zodat deze voldoen aan de juiste richtlijnen. Aanvragen voor het artwork kunnen worden verstuurd naar onze Traffic afdeling via: traffic@stage-entertainment.nl

Vermeld daarbij de volgende informatie:

 

Promotiefoto’s
Download hier de nieuwste scènefoto’s.

Credits voor fotograaf Deen van Meer

Prijsoverzicht

De nieuwste prijzen van The Lion King, vind je hier.

Bus arrangementen

Speciaal voor onze partners heeft Stage Entertainment Nederland een uniek en scherp arrangement samengesteld. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Commissieoverzicht

Voor het meest recente commissieoverzicht, klik hier.

 

undefined