DISNEY'S THE LION KING

Verhaal

1. hele korte versie

Disney’s The Lion King

Overtreffende trap van musical

Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King,de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en beleef de zoektocht naar volwassenheid van Simba, de toekomstige leeuwenkoning. Een onbeschrijflijk mooi verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken
: een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft.


2. korte versie

Disney’s The Lion King

Koning der Musicals

Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King,de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Dit theaterspektakel overtreft al je verwachtingen. Reserveer nu!

Onbeschrijflijk mooi verhaal

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde.


Overtreffende trap van musical
Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Met prachtige decors, ingenieuze kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Deze musical trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.

 

3. lange versie

Disney’s The Lion King

Koning der Musicals

Bereid je voor op een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft. Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King,de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Reserveer nu!

Onbeschrijflijk mooi verhaal

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Volg Simba tijdens zijn gevaarlijke reis en beleef hoe een kleine leeuw uitgroeit tot machtige koning.


Overtreffende trap van musical
Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor je zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Deze musical trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.
 

 

COMMERCIEEL

In verband met strikte licentieafspraken met Disney zullen ALLE uitingen die rondom deze musical plaatsvinden, langs Disney gaan. Dit betekent dat het minimaal 5 werkdagen duurt om eventuele feedback op een uiting te kunnen geven. Daarom het vriendelijke verzoek om alle uitingen naar Stage Entertainment te sturen en daarnaast rekening te houden met een langere procedure dan er normaal van ons gewend is.

In alle communicatie uitingen wordt momenteel gebruik gemaakt van het artwork van The Lion King. Er wordt (nog) geen scènefotografie gebruikt. Het artwork maken wij voor jullie op maat zodat deze voldoen aan de juiste richtlijnen. Aanvragen voor het artwork kunnen worden verstuurd naar onze Traffic afdeling via: traffic@stage-entertainment.nl

Vermeld daarbij de volgende informatie:


Promotiefoto’s
Download hier de nieuwste scènefoto’s.

Credits voor fotograaf Deen van Meer

Prijsoverzicht

De nieuwste prijzen van The Lion King, vind je hier.

Bus arrangementen

Speciaal voor onze partners heeft Stage Entertainment Nederland een uniek en scherp arrangement samengesteld. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Commissieoverzicht

Voor het meest recente commissieoverzicht, klik hier.

 

undefined