DISNEY'S THE LION KING

Verhaal

1. korte versie

Disney’s The Lion King

Onovertroffen en onwaarschijnlijk mooi
Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken: een onbeschrijflijk mooi verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice. Dit theaterspektakel trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards. Exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen.
Reserveer nu: 0900 1353 (45cpm) of via thelionking.nl

 

2. lange versie

Disney’s The Lion King

Onovertroffen en onwaarschijnlijk mooi

Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren door de meeslepende Afrikaanse ritmes en leef mee met Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Dit theaterspektakel overtreft al je verwachtingen.

Adembenemend verhaal

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van
The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde.


Internationaal succes
Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Met prachtige decors, ingenieuze kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice. Deze musical trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.

 

Reserveer nu: 0900 1353 (45cpm) of via thelionking.nl

 

COMMERCIEEL

In verband met strikte licentieafspraken met Disney zullen ALLE uitingen die rondom deze musical plaatsvinden, langs Disney gaan. Dit betekent dat het minimaal 5 werkdagen duurt om eventuele feedback op een uiting te kunnen geven. Daarom het vriendelijke verzoek om alle uitingen naar Stage Entertainment te sturen en daarnaast rekening te houden met een langere procedure dan er normaal van ons gewend is.

In alle communicatie uitingen wordt momenteel gebruik gemaakt van het artwork van The Lion King. Er wordt (nog) geen scènefotografie gebruikt. Het artwork maken wij voor jullie op maat zodat deze voldoen aan de juiste richtlijnen. Aanvragen voor het artwork kunnen worden verstuurd naar onze Traffic afdeling via: traffic@stage-entertainment.nl

Vermeld daarbij de volgende informatie:


Promotiefoto’s
Download hier de nieuwste scènefoto’s.

Credits voor fotograaf Deen van Meer

Prijsoverzicht

De nieuwste prijzen van The Lion King, vind je hier.

Bus arrangementen

Speciaal voor onze partners heeft Stage Entertainment Nederland een uniek en scherp arrangement samengesteld. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Commissieoverzicht

Voor het meest recente commissieoverzicht, klik hier.

Optietermijn

Bij Disney’s The Lion King verschilt de optietermijn per maand. In onderstaand schema staan de verschillende optietermijnen per maand. Voorbeeld: je plaatst een reservering voor de maand oktober, dan wordt er een optietermijn aangehouden tot 10 weken voorafgaande aan de voorstelling.

 

undefined