the rhythm is gonna get you

Verhaal

THE RHYTHM IS GONNA GET YOU!

De opvolger van The Bodyguard is vanaf oktober in Nederland: On Your Feet! De succesvolle Broadway-show over het leven van ‘The Queen of Latin Pop’ Gloria Estefan en haar man en producer Emilio. Samen bereikten zij de absolute wereldtop met hits als ‘Conga’, ‘1-2-3’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Dr. Beat’. Deze musical bruist van de energie, levenslust en Latin spirit. Boek nu en ‘The Rhythm is Gonna Get you’!

Haar stem. Zijn droom. Hun verhaal.

On Your Feet! vertelt het waargebeurde verhaal van Gloria en Emilio op hun weg naar de top. Twee muzikale grootheden die bleven geloven in hun talent en in elkaar. Samen verkochten ze meer dan 100 miljoen albums en wonnen vele Grammy’s. Als hun tourbus verongelukt raakt Gloria zwaar gewond. Maar haar doorzettingsvermogen en Emilio’s aanmoedigingen helpen Gloria weer ‘on her feet’. 


Vanaf oktober te zien in het Beatrix Theater Utrecht

On Your Feet! is gecreëerd door Jerry Mitchell (Grease, Hairspray en Kinky Boots), Sergio Trujillo (Flashdance en Jersey Boys) en Alexander Dinelaris (The Bodyguard). Samen staan deze 3 Broadway-grootheden garant voor talloze awards. Het grote Broadway succes komt als eerste naar Nederland. Geniet in het Beatrix Theater Utrecht van een Nederlandse sterrencast met o.a. Vajèn van den Bosch (Gloria) en Jim Bakkum afwisselend met Tommie Christiaan (Emilio). Dit wil je niet missen, boek nu voor de beste plaatsen in het Beatrix Theater Utrecht!

COMMERCIEEL

Promotiefoto’s
Download hier de nieuwste scènefoto’s.

Artwork
Download hier het artwork 

Prijsoverzicht

De nieuwste prijzen van On Your Feet, vind je hier.

Commissieoverzicht

Voor het meest recente commissieoverzicht, klik hier.

 

undefined