Auto & Parkeren

Wij informeren u graag over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid van het Beatrix Theater Utrecht.

 

Bekijk hier de routebeschrijving vanuit uw woonplaats.

Vanuit Hilversum (A27)
neemt u de A12 richting Utrecht/Den Haag. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P5 aangegeven staan, volgt u die borden, alwaar u kunt parkeren (zie parkeren)


Vanuit Amsterdam (A2) richting Utrecht
neemt u afrit 8. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P5 aangegeven staan, volgt u die borden, alwaar u kunt parkeren (zie parkeren).

Vanuit Den Bosch/Breda (A2)
neemt u afrit 8. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P5 aangegeven staan, volgt u die borden, alwaar u kunt parkeren (zie parkeren).

Vanuit Rotterdam/Den Haag (A12)

neemt u afrit 17. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P5 aangegeven staan, volgt u die borden, alwaar u kunt parkeren (zie parkeren).

Vanuit Amersfoort (A28) naar de A27 (Breda)
vervolgens neemt u de A12 (Den Haag), ring Utrecht. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P5 aangegeven staan, volgt u die borden, alwaar u kunt parkeren (zie parkeren).

Wegwerkzaamheden
Tijdens de komende maanden zijn er in en om Utrecht wegwerkzaamheden die kunnen leiden tot vertraging. Voor de meest recente wegwerkzaamheden verwijzen wij u naar: Utrechtbereikbaar.

Parkeerterreinen Jaarbeurs/Beatrix Theater
De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 t/m P5. In het centrum van Utrecht zijn er ook parkeerterreinen die P1 etc. zijn genummerd. Let daarom goed op dat u de borden Jaarbeurs P1 t/m P5 volgt.

Uitrijkaarten

Uitrijkaarten zijn €14,- en zijn te koop bij de Theaterkassa en de Theatershop in het Beatrix Theater. Zo hoef je niet in de rij voor de betaalautomaat te staan.
Het parkeertarief voor de parkeerterreinen Jaarbeurs P1 t/m P5 bedraagt 3,50 euro per uur met een maximum van €16,- per dag.
Afhankelijk van hoe lang je parkeert kan het uurtarief voor jou voordeliger zijn dan een uitrijkaart. Wij adviseren je ter plaatse te vragen naar de geldende parkeertarieven.

Openbaar Vervoer

Het theater ligt op 3 minuten lopen van het Centraal Station Utrecht. Hierdoor adviseren wij een ieder gebruik te maken van het openbaar vervoer.
Voor verdere informatie wat betreft openbaar vervoer bekijk de actuele reisinformatie via de NS of 9292.

Werkzaamheden op en rond Utrecht Centraal
Op Utrecht Centraal werkt ProRail aan een grootschalige vernieuwing van het station en het spoor.

Controleer welke gevolgen dit heeft voor jouw treinreis naar het Beatrix Theater op de website van NS.