the rhythm is gonna get you

Verhaal

Joop van den Ende en Albert Verlinde presenteren de Stage Entertainment productie On Your Feet!

De swingende Broadway-show gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Gloria Estefan en haar man Emilio. Twee grote muzikale talenten die blijven geloven in zichzelf. In elkaar. Twee doorzetters die werken vanuit hun hart. Gloria Estefan groeide uit tot de ‘Queen of Latin Pop’. Ze heeft al meer dan 100 miljoen platen verkocht en won zeven Grammy's.

Geluk en ongeluk
Gloria ontpopt zich al op jonge leeftijd als een groot muziek- en zangtalent. Ze trouwt met jeugdliefde Emilio, die ook haar manager en producer wordt. De muziekwereld gelooft aanvankelijk niet in hun ‘Cuban-fusion’ dansmuziek. En Gloria staat niet graag in de spotlights. In 1985 beleven ze hun grote doorbraak met de megahit ‘Conga’. Vijf jaar later verongelukt hun tourbus. Gloria raakt zwaar gewond. Ze worstelt langdurig met chronische pijn en wanhoop. Uiteindelijk brengen de aanmoedigingen van Emilio haar weer ‘on her feet’. Gloria besluit tot een comeback!

Swingende musical vol hits
On Your Feet!
 is een waanzinnig swingende musical vol levenslust en kracht. Uiteraard met alle grote hits van Gloria en Emilio. ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’, ‘Don’t Want To Lose You Now’ en ‘1-2-3’… je hoort ze allemaal. Maak je benen alvast lekker los, want stilzitten is er niet bij!

Nederlandse première in oktober
On Your Feet
 ging in november 2015 in première op Broadway. De pers was lovend. De Chicago Tribune schreef simpelweg: “It’s a hit!”. De leukste recensie was van Associated Press: “Als je na deze show geen hit van Gloria Estefan neuriet, moet je je laten nakijken.” Stage Entertainment is de eerste producent die On Your Feet! buiten de VS op het toneel mag brengen. De première is in oktober.

Gecreëerd door een supertrio
On Your Feet!
 is gecreëerd door drie grootheden. De regie is in handen van Tony Award® winnaar Jerry Mitchell (o.a. Grease, Hairspray en Kinky Boots). Olivier Award® winnaar Sergio Trujillo (o.a. Flashdance en Jersey Boys) tekende voor de choreografie en het script is van Alexander Dinelaris, die ook het script schreef van hitmusical The Bodyguard en een Oscar won met zijn script voor de film Birdman.

Bus arrangementen

Speciaal voor onze partners heeft Stage Entertainment Nederland een uniek en scherp arrangement samengesteld.
Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

COMMERCIEEL

Promotiefoto’s
Download hier de nieuwste scènefoto’s.

Artwork
Download hier nieuwste artwork van de voorstelling.

 

Prijsoverzicht

De nieuwste prijzen van On Your Feet, vind je hier.

Verhaal

Frank Farmer (Dave Mantel, Miro Kloosterman en Mark van Eeuwen), voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron (Romy Monteiro) te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging? Alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Mis deze gevaarlijk lekkere avond uit niet! Boek nu en feel the heat with somebody.

FEEL THE HEAT WITH SOMEBODY
The Bodyguard, de verleidelijke musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard, is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Beleef het zinderende avontuur vol liefde, passie en spanning in deze onvergetelijke theaterervaring. Met de grote hits van Whitney Houston ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘I Will Always Love You’ en vele andere in de Engelstalige versie.