Auto & Parkeren

Wij informeren je graag over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid van het Beatrix Theater Utrecht.

 

Bekijk hier de routebeschrijving vanuit uw woonplaats.

Vanuit Hilversum (A27)
neem je de A12 richting Utrecht/Den Haag. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P4 aangegeven staan, volg je die borden, alwaar je kunt parkeren (zie parkeren)


Vanuit Amsterdam (A2) richting Utrecht
neem je afrit 8. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P4 aangegeven staan, volg je die borden, alwaar je kunt parkeren (zie parkeren).

Vanuit Den Bosch/Breda (A2)
neem je afrit 8. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P4 aangegeven staan, volg je die borden, alwaar je kunt parkeren (zie parkeren).

Vanuit Rotterdam/Den Haag (A12)

neem je afrit 17. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P4 aangegeven staan, volg je die borden, alwaar je kunt parkeren (zie parkeren).

Vanuit Amersfoort (A28) naar de A27 (Breda)
vervolgens neem je de A12 (Den Haag), ring Utrecht. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P4 aangegeven staan, volg je die borden, alwaar je kunt parkeren (zie parkeren).

Wegwerkzaamheden
Tijdens de komende maanden zijn er in en om Utrecht wegwerkzaamheden die kunnen leiden tot vertraging. Voor de meest recente wegwerkzaamheden verwijzen wij je naar: Utrechtbereikbaar.

Parkeerterreinen Jaarbeurs/Beatrix Theater
De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 t/m P4. In het centrum van Utrecht zijn er ook parkeerterreinen die P1 etc. zijn genummerd. Let daarom goed op dat je de borden Jaarbeurs P1 t/m P4 volgt.

Uitrijkaarten

Uitrijkaarten zijn te koop bij de parkeerautomaat van de Jaarbeurs voor €16,00. Je kunt je uitrijkaart ook kopen bij de Theaterkassa of Theatershop in het Beatrix Theater voor €14,00. Zo hoef je niet in de rij te staan voor de betaalautomaat. Het parkeertarief voor de parkeerterreinen Jaarbeurs P1 t/m P4 bedraagt €4,00 per uur met een maximum van €16,00 per dag. Afhankelijk van hoe lang je parkeert kan het uurtarief voor jou voordeliger zijn dan een uitrijkaart. 

Openbaar Vervoer

Het theater ligt op 3 minuten lopen van het Centraal Station Utrecht. Hierdoor adviseren wij een ieder gebruik te maken van het openbaar vervoer.
Voor verdere informatie wat betreft openbaar vervoer bekijk de actuele reisinformatie via de NS of 9292.