TLK_1903x384_carrouselheader_show

undefined

DE MUSICAL
Disney’s The Lion King vertelt het verhaal van het Leeuwenwelpje Simba die de troonopvolger is van Koning Mufasa van het Afrikaanse dierenrijk. Aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een einde als oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de jungle in en begint aan een lange reis vol avonturen. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort volwassenheid aan de horizon. Simba besluit op te eisen waar hij recht op heeft: zijn troon!

DE ROLLEN VAN DE JONGE SIMBA
De kinderrollen in The Lion King worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar. Hierdoor worden er om de zoveel maanden nieuwe kinderen gecast en ingewerkt.  

VEREISTEN
Jongens met een donkere of getinte huidskleur tussen de 8 en 12 jaar oud met een maximale lengte van 1,45 m.
Wij zoeken vooral naar kids die naast lef en ambitie, zang, dans en acteertalent hebben, dat wij verder helpen ontwikkelen tijdens workshops en/of repetities.

AUDITIES
De auditie-dag zal aan het einde van dit jaar plaatsvinden.
De exacte data zullen worden gecommuniceerd middels een uitnodiging na een positieve beoordeling n.a.v. de aanmelding.

REPETITIE EN SPEELPERIODE
De geselecteerde kinderen gaan aansluitend gemiddeld 3 x per week repeteren en spelen vervolgens 24 x de rol van Simba in het AFAS Circustheater te Scheveningen (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie).

INSCHRIJVEN
Indien u op de hoogte bent van de algemene informatie betreffende deelname aan een musicalproductie die te vinden is op deze webpagina, kunt u uw zoon en/of dochter inschrijven via onderstaand inschrijfformulier + foto voor de auditie van The Lion King.

Omdat wij heel gericht op zoek zijn naar bepaalde looks (typecasting) moet u zich realiseren dat de foto heel bepalend is voor het wel of niet toegelaten worden tot de audities. Zorg dat u een duidelijke portretfoto toevoegt: een foto in goed licht waar alleen het kind op staat en in de camera kijkt, zonder muts/petjes, zonnebril en/of gekke gezichten.

 

Heeft u vragen? Mail naar castingkinderen@stage-entertainment.nl

 

Inschrijfformulier

Bekijk hier de trailer van Disney's The Lion King

 

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.