headerpagina_BESTELKAARTENDEF

EXTRA JONGENS GEZOCHT VOOR DE ROL VAN CISKE DE RAT

DE MUSICAL:
Ciske de Rat - de Musical, gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker, behoort tot het Nederlandse cultuurgoed. De musical vertelt het beroemde verhaal, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. De belevenissen van Cis de Man, gespeeld door Danny de Munk is door de musical heen geweven en geeft een nieuwe dimensie aan dit oer-Hollandse verhaal.

GEZOCHT:
Voor de rol van Ciske zoeken we jongens die naast zang, en acteertalent beschikken over een gezonde dosis (Amsterdamse) zelfverzekerdheid maar ook weten te ontroeren.
Vereisten: Leeftijd tussen de 8 en 11 jaar, met een maximale lengte van 1,40 m. en bij voorkeur woonachtig in de Randstad.

AUDITIES:      
De eerst volgende auditie zal plaatsvinden op 11 september bij Stage Entertainment op de Boelelaan 30 te Amsterdam. 

INSCHRIJVEN:
Klik op het inschrijfformulier om je aan te melden voor de audities. Heb je vragen? Maill naar castingkinderen@stage-entertainment.nl

Inschrijfformulier

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.