werken bij header

Gastheer/Gastvrouw/Receptionist - AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater is op zoek naar een:

          Gastheer/Gastvrouw/Receptionist (parttime, 16-24 uur per week)

De afdeling
De afdeling Facilitaire Zaken bestaat uit 3 medewerkers Facilitaire Zaken en 1 Hoofd Facilitaire Zaken. Binnen onze afdelingen bedienen we verschillende facetten van de organisatie en voor deze vacature ligt de nadruk op gastvrijheid, hospitality en ondersteuning van diverse afdelingen binnen het AFAS Circustheater.

Jouw werkzaamheden als Receptionist zijn:
Als Receptionist ben je mede verantwoordelijk voor de ondersteuning van de verschillende afdelingen binnen het theater en draag je zorg voor een gastvrij ontvangst van onze gasten. Daarnaast neem je het algemeen nummer van het AFAS Circustheater op en handel je zelfstandig allerlei verschillende soorten gesprekken af. Als eerste aanspreekpunt van het theater draag je zorg voor o.a. (restaurant)reserveringen, vragen over tickets en parkeergelegenheden. Je draagt zorg voor onze interne en externe klant en bent eerste aanspreekpunt in het theater.

Tevens ondersteun je de afdeling Facilitaire Zaken in het registreren van allerlei verzoeken en vragen. Je bedient onze interne klant door het uitgeven van parkeervergunningen en bent verantwoordelijk voor het sleutelbeheer. Ook zorg je ervoor dat (externe) afspraken met onze collega’s gastvrij worden ontvangen en worden ingeschreven in de bezoekersregistratie.

Van een Receptionist verwachten wij:
Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over:
• Minimaal MBO werk/denk niveau;
• Goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel);
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Een flexibele instelling, goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en ben je leergierig;
• Een hands-on mentaliteit, ben je accuraat en een absolute teamplayer;
• Bereidheid om zowel overdag als in de avond en/of weekend te werken;
• Je bent woonachtig in de omgeving Den Haag;
• Je hebt affiniteit met theater en evenementen.
 
Je past goed binnen onze organisatie als je aansluit bij onze kernwaarden: passie, flexibiliteit, verantwoordelijkheid en ambitie. De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving. Hierin wordt beroep gedaan op je creativiteit en je vermogen om goed om te kunnen gaan met hoge werkdruk.

Wie zijn wij?
Het AFAS Circustheater is onderdeel van Stage Entertainment, Nederlands grootste live entertainment bedrijf. Het gehele jaar door trekt het theater ruim een half miljoen bezoekers met de spetterende musicals van Stage Entertainment Nederland. Naast de musical ‘The Lion King’, en andere theatervoorstellingen is het AFAS Circustheater ook dé locatie voor zakelijke evenementen en congressen.

Ons aanbod
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie in een succesvol en dynamisch bedrijf. Daarnaast bieden wij je een marktconform primair arbeidsvoorwaardenpakket. De standplaats voor deze functie is Den Haag.

Interesse?

Zie jij jezelf als Receptionist werken binnen onze organisatie? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar hrm@stage-entertainment.com t.a.v. Mattijs van Gorsel. Wil je in het onderwerp ‘sollicitatie Receptionist AFAS Circustheater' vermelden?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.