Stageplaatsen-bij-Stage-Entertainment

Stageplaatsen

Jaarlijks produceert Stage Entertainment Nederland diverse nieuwe producties. Onze medewerkers maken hierbij het verschil. Ze zijn enthousiast, voortdurend op zoek naar verbeteringen en hebben passie voor hun werk. Ze zijn trots op hun werk.

In deze inspirerende omgeving zijn tal van mogelijkheden voor stagiaires. Ben jij op zoek naar een echte werkervaring in een bedrijf of bij een productie? Stage Entertainment Nederland biedt je graag deze kans. Wij bieden jaarlijks verschillende veelzijdige en uitdagende stageplaatsen aan. Kenmerkend voor deze stageplaatsen is dat je volledig meewerkt binnen de afdelingen en dus echt onderdeel van het team bent. Helaas hebben wij momenteel geen mogelijkheid om afstudeeropdrachten te begeleiden. 

Stagiair(e) CRM Marketing

Ben jij onze nieuwe CRM stagiair(e)? Dan kun je zelfstandig aan de slag binnen het CRM team, met begeleiding van de CRM marketeers natuurlijk. We laten je natuurlijk niet zwemmen maar je gaat zeker wel veel leren! Deze stageplek is beschikbaar per september a.s.


Stagiair(e) Allround Techniek 

Voor het aankomende seizoen/schooljaar zijn wij op zoek naar stagiair(e)s Allround Techniek. Als stagiair(e) Allround Techniek loop je mee binnen onze producties onder begeleiding van een Stagemanager, Hoofd Licht of Hoofd Geluid. Tijdens de show kan je op diverse functies worden ingezet om zoveel mogelijk ervaring op te doen.


Stagiair(e) Assistent Company Manager

Voor het seizoen 2017/2018 zijn we voor meerdere periodes en producties op zoek naar stagiair(e)s Assistent Company Manager. De assistent Company Manager valt onder de Company Manager. Tezamen met een heel productieteam zijn zij verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en begeleiding van het productieproces van musicals op locatie.


Stagiair(e) BackStage: Productie & Redactie

BackStage is het online platform waar via video’s en social media posts beleving wordt gebracht aan de musicalproducties van Stage Entertainment. Als stagiair(e) BackStage ondersteun je de camjo’s en het PR team. Je hebt organisatorische talenten, assisteert bij opnames, monteert video’s en enthousiasmeert de volgers op social media. Daarbij ben je creatief, vind je het leuk om nieuwe concepten te bedenken en assisteer met de uitvoering daarvan.  


Stagiair(e) Casting

Per september 2017 zijn we op zoek naar een stagiair(e) Casting. Tijdens deze stage assisteer je de afdeling Casting bij de meest uiteenlopende werkzaamheden ter ondersteuning van de audities voor het nieuwe theaterseizoen.


Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen - AFAS Circustheater

Per september 2017 zijn we op zoek naar een stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen. Tijdens deze stage loop je stage op de afdeling Stage Theaters Programmering. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het verzorgen van de aanvullende programmering in de twee theaters van Stage Theaters Nederlands, te weten: AFAS Circustheater en Beatrix Theater. 


Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen - Beatrix Theater

Per september 2017 zijn we op zoek naar een stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen. Tijdens deze stage loop je stage op de afdeling Stage Theaters Programmering. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het verzorgen van de aanvullende programmering in de twee theaters van Stage Theaters Nederlands, te weten: AFAS Circustheater en Beatrix Theater. 


Stagiair(e) Facilitaire Zaken - AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater in Scheveningen is onderdeel van Stage Entertainment Nederland. Naast de presentatie van een vaste productie, is het theater tevens beschikbaar voor uiteenlopende evenementen en optredens van (inter)nationale artiesten. De afdeling Facilitaire Zaken is verantwoordelijk voor o.a. het technisch (preventief) onderhoud en beheer van het theater en ondersteunt bij het opbouwen en afbreken van evenementen. Tevens beheert en coördineert de afdeling de beveiliging, schoonmaak en logistiek. Deze stageplek is beschikbaar per september 2017.


Stagiair(e) Kinderbegeleiding

Voor onze productie The Lion King zijn wij per september 2017 op zoek naar een stagiair(e) Kinderbegeleiding. Tijdens deze stage begeleid en ondersteun je de kinderen die onderdeel uitmaken van de voorstelling. Verder onderhoud je contact met de verschillende disciplines in het theater omtrent de kinderen (waaronder het creatieve team, afdeling productie, kleding, kap & grime, techniek, cast, public relations), ben je aanspreekpunt voor de kinderen en hun ouders en assisteer je het creatieve team bij repetities waarbij de kinderen aanwezig zijn.


Stagiair(e) Kleding

Voor het aankomende seizoen/schooljaar zijn wij op zoek naar stagiair(e)s Kleding. Als stagiair(e) Kleding onderhoud je de kostuums, te weten: herstelwerkzaamheden, reinigen en strijken van de kostuums en verricht onderhoud aan de accessiores van de theaterproductie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het assisteren bij het kleden van de castleden voor en tijdens de voorstelling.


Stagiair(e) Marketing & PR

Per augustus/september 2017 zijn wij voor onze afdeling Marketing & PR op zoek naar stagiair(e)s. Tijdens deze stage ondersteun je de Persvoorlichter en Productmanager met diverse taken, zoals ondersteuning bieden bij landelijke en regionale sales acties en productionele PR-events, opstellen van sales- en communicatie rapportages, input geven voor de ontwikkeling van artwork (flyer, cd, advertentie, etc.). 


Stagiair(e) Online Marketing/ Webdesign

Per augustus/september 2017 zijn wij voor onze afdeling Online Marketing op zoek naar een stagiair(e) Online Marketing/Webdesign. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het online marketingbeleid, zoals: online campagnes, productie websites, social media, SEA, SEO, mobiel en conversie optimalisatie.


Stagiair(e) Online Marketing/ Webredactie

Per augustus/september 2017 zijn wij voor onze afdeling Online Marketing op zoek naar een stagiair(e) Online Marketing/Webredactie. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het online marketingbeleid, zoals: online campagnes, productie websites, social media, SEA, SEO, mobiel en conversie optimalisatie.


Stagiair(e) PR

Per zomer 2017 (uiterlijk starten september 2017) zijn wij voor onze afdeling PR op zoek naar een stagiair(e) PR. Tijdens deze stage ondersteun je de Persvoorlichters en PR Manager met diverse taken, zoals teksten schrijven voor PR-materiaal, input leveren voor het marketing- en communicatieplan, acteurs en creatives begeleiden richting de media.


Stagiair(e) Sales & Events - AFAS Circustheater

De afdeling Sales & Events is verantwoordelijk voor de B2B - exploitatie van het AFAS Circustheater gericht op meetings, conferences en events. Tevens is het AFAS Circustheater sinds 2013 een officiële trouwlocatie. De stageplaats is binnen de afdeling Sales & Events in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Deze stageplek is beschikbaar per september 2017.


Stagiair(e) Sales & Events B2B

Als Stagiair(e) Sales & Events B2B krijg je de kans om mee te lopen op de Sales afdeling van Stage Entertainment Nederland. Deze dynamische afdeling richt zich volledig op de sales en marketing van onze musicals (o.a. The Lion King, The Bodyguard en Ciske de Rat - de musical) richting de zakelijke markt. Sales & Events B2B focust zich op de verkoop van theaterarrangementen aan het bedrijfsleven, het optimaliseren van doorverkoop van tickets via onze channel partners (hotels, touroperators, loyaliteitsprogramma’s) en op sponsoring en partnerships. Deze stageplek is beschikbaar per direct en per september 2017.


Stagiair(e) Traffic, Merchandise & Premières

Per augustus/september 2017 is de afdeling Traffic, Merchandise & Premières op zoek naar een stagiair(e). Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle traffic van alle producties van Stage Entertainment Nederland. Tijdens deze stage ondersteun je afdeling met diverse taken projecten begeleiden van ontwerp tot geleverd product, maar ook de inkoop daarvan en het ondersteunen bij premièreactiviteiten.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.