Stageplaatsen-bij-Stage-Entertainment

Stageplaatsen

Jaarlijks produceert Stage Entertainment Nederland diverse nieuwe producties. Onze medewerkers maken hierbij het verschil. Ze zijn enthousiast, voortdurend op zoek naar verbeteringen en hebben passie voor hun werk. Ze zijn trots op hun werk.

In deze inspirerende omgeving zijn tal van mogelijkheden voor stagiaires. Ben jij op zoek naar een echte werkervaring in een bedrijf of bij een productie? Stage Entertainment Nederland biedt je graag deze kans. Wij bieden jaarlijks verschillende veelzijdige en uitdagende stageplaatsen aan. Kenmerkend voor deze stageplaatsen is dat je volledig meewerkt binnen de afdelingen en dus echt onderdeel van het team bent. Helaas hebben wij momenteel geen mogelijkheid om afstudeeropdrachten te begeleiden. 

Stagiair(e) Allround Techniek 

Voor het aankomende seizoen/schooljaar zijn wij op zoek naar stagiair(e)s Allround Techniek. Als stagiair(e) Allround Techniek loop je mee binnen onze producties onder begeleiding van een Stagemanager, Hoofd Licht of Hoofd Geluid. Tijdens de show kan je op diverse functies worden ingezet om zoveel mogelijk ervaring op te doen.


Stagiair(e) afdeling Productie / Assistent Productie

De afdeling Productie is verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van het productieproces van musicals en theatervoorstellingen. Wij zoeken per augustus/september 2018 een stagiair(e) die dit team op allerlei vlakken wil ondersteunen bij meerdere projecten.


Stagiair(e) BackStage: Productie & Redactie

Als stagiair(e) BackStage ondersteun je de camjo’s en het PR team. Je hebt organisatorische talenten, assisteert bij opnames, monteert video’s en enthousiasmeert de volgers op social media.


Stagiair(e) CRM Marketing

Ben jij onze nieuwe CRM stagiair(e)? Dan kun je zelfstandig aan de slag binnen het CRM team, met begeleiding van de CRM marketeers natuurlijk. We laten je natuurlijk niet zwemmen maar je gaat zeker wel veel leren! Deze stageplek is beschikbaar per augustus/september 2018.


Stagiair(e) Kinderbegeleiding

Per augustus/september 2018 zijn we voor onze productie The Lion King op zoek naar stagiair(e)s Kinderbegeleiding. Als stagiair(e) Kinderbegeleiding bestaan de werkzaamheden onder andere uit het begeleiden en ondersteunen van de kinderen die onderdeel uitmaken van de voorstelling. 


Stagiair(e) Kleding

Voor het aankomende seizoen/schooljaar zijn wij op zoek naar stagiair(e)s Kleding. Als stagiair(e) Kleding onderhoud je de kostuums, te weten: herstelwerkzaamheden, reinigen en strijken van de kostuums en verricht onderhoud aan de accessiores van de theaterproductie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het assisteren bij het kleden van de castleden voor en tijdens de voorstelling.


Stagiair(e) Marketing & PR

Per augustus/september 2018 zijn we op zoek naar stagiair(e)s Marketing & PR. Tijdens deze uitdagende stage ondersteun je de Persvoorlichter (PR) en Productmanager (Marketing) bij diverse werkzaamheden.


Stagiair(e) Online Marketing met kennis van Photoshop

Voor de afdeling Online Marketing zijn we per augustus/september 2018 op zoek naar 2 stagiair(e)s Online Marketing met kennis van Photoshop. Spreekt de trend van datagedreven, relevant en persoonlijk online communiceren je aan? Dan zoeken we jou om de bezoekers om te zetten naar boekers en uiteindelijk aan ons te binden als fans.


Stagiair(e) Sales & Events B2B

Als Stagiair(e) Sales & Events B2B krijg je de kans om mee te lopen op de Sales afdeling van Stage Entertainment Nederland. Deze dynamische afdeling richt zich volledig op de sales en marketing van onze musicals (o.a. The Lion King, On Your Feet! en Was Getekend, Annie MG Schmidt) richting de zakelijke markt. De stageplek is beschikbaar per augustus/september 2018.


Stagiair(e)s Shows & Events - AFAS Circustheater en Beatrix Theater

Per juni/juli 2018 en per september 2018 zijn wij op zoek naar drie stagiair(e) Shows & Events. Als stagiair(e) Shows & Events loop je stage op de afdeling Stage Theaters Programmering. Deze afdeling staat garant voor een ontspannen avond uit in het AFAS Circustheater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht en is verantwoordelijk voor het verzorgen van de aanvullende programmering in deze twee theaters.

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.