Stageplaatsen-bij-Stage-Entertainment

Stageplaatsen

Jaarlijks produceert Stage Entertainment Nederland diverse nieuwe producties. Onze medewerkers maken hierbij het verschil. Ze zijn enthousiast, voortdurend op zoek naar verbeteringen en hebben passie voor hun werk. Ze zijn trots op hun werk.

In deze inspirerende omgeving zijn tal van mogelijkheden voor stagiaires. Ben jij op zoek naar een echte werkervaring in een bedrijf of bij een productie? Stage Entertainment Nederland biedt je graag deze kans. Wij bieden jaarlijks verschillende veelzijdige en uitdagende stageplaatsen aan. Kenmerkend voor deze stageplaatsen is dat je volledig meewerkt binnen de afdelingen en dus echt onderdeel van het team bent. Helaas hebben wij momenteel geen mogelijkheid om afstudeeropdrachten te begeleiden. 

Stagiair(e) CRM Marketing

Ben jij onze nieuwe CRM stagiair(e)? Dan kun je zelfstandig aan de slag binnen het CRM team, met begeleiding van de CRM marketeers natuurlijk. We laten je natuurlijk niet zwemmen maar je gaat zeker wel veel leren! Deze stageplek is beschikbaar per september a.s.


 

Stagiair(e) Afdeling Productie/Assistent Productie

De afdeling productie staat onder leiding van de productioneel directeur en bestaat uit het team van uitvoerend producenten, de productiecoördinator, de technisch producent, de casting director en de costume supervisor. Dit team is verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van het productieproces van musicals en theatervoorstellingen. Voor het nieuwe seizoen zoeken we een stagiair(e) die dit team op allerlei vlakken wil ondersteunen bij meerdere projecten.


Stagiair(e) Allround Techniek 

Voor het aankomende seizoen/schooljaar zijn wij op zoek naar stagiair(e)s Allround Techniek. Als stagiair(e) Allround Techniek loop je mee binnen onze producties onder begeleiding van een Stagemanager, Hoofd Licht of Hoofd Geluid. Tijdens de show kan je op diverse functies worden ingezet om zoveel mogelijk ervaring op te doen.


Stagiair(e) Assistent Company Manager

Voor het seizoen 2017/2018 zijn we voor meerdere periodes en producties op zoek naar stagiair(e)s Assistent Company Manager. De assistent Company Manager valt onder de Company Manager. Tezamen met een heel productieteam zijn zij verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en begeleiding van het productieproces van musicals op locatie.


Stagiair(e) Casting

Per september 2017 zijn we op zoek naar een stagiair(e) Casting. Tijdens deze stage assisteer je de afdeling Casting bij de meest uiteenlopende werkzaamheden ter ondersteuning van de audities voor het nieuwe theaterseizoen.


Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen - AFAS Circustheater

Per september 2017 zijn we op zoek naar een stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen. Tijdens deze stage loop je stage op de afdeling Stage Theaters Programmering. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het verzorgen van de aanvullende programmering in de twee theaters van Stage Theaters Nederlands, te weten: AFAS Circustheater en Beatrix Theater. 


Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen - Beatrix Theater

Per september 2017 zijn we op zoek naar een stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen. Tijdens deze stage loop je stage op de afdeling Stage Theaters Programmering. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het verzorgen van de aanvullende programmering in de twee theaters van Stage Theaters Nederlands, te weten: AFAS Circustheater en Beatrix Theater. 


Stagiair(e) Facilitaire Zaken - AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater in Scheveningen is onderdeel van Stage Entertainment Nederland. Naast de presentatie van een vaste productie, is het theater tevens beschikbaar voor uiteenlopende evenementen en optredens van (inter)nationale artiesten. De afdeling Facilitaire Zaken is verantwoordelijk voor o.a. het technisch (preventief) onderhoud en beheer van het theater en ondersteunt bij het opbouwen en afbreken van evenementen. Tevens beheert en coördineert de afdeling de beveiliging, schoonmaak en logistiek. Deze stageplek is beschikbaar per september 2017.


Stagiair(e) Kinderbegeleiding

Voor onze productie The Lion King zijn wij per september 2017 op zoek naar een stagiair(e) Kinderbegeleiding. Tijdens deze stage begeleid en ondersteun je de kinderen die onderdeel uitmaken van de voorstelling. Verder onderhoud je contact met de verschillende disciplines in het theater omtrent de kinderen (waaronder het creatieve team, afdeling productie, kleding, kap & grime, techniek, cast, public relations), ben je aanspreekpunt voor de kinderen en hun ouders en assisteer je het creatieve team bij repetities waarbij de kinderen aanwezig zijn.


Stagiair(e) Kleding

Voor het aankomende seizoen/schooljaar zijn wij op zoek naar stagiair(e)s Kleding. Als stagiair(e) Kleding onderhoud je de kostuums, te weten: herstelwerkzaamheden, reinigen en strijken van de kostuums en verricht onderhoud aan de accessiores van de theaterproductie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het assisteren bij het kleden van de castleden voor en tijdens de voorstelling.


Stagiair(e) Sales & Events - AFAS Circustheater

De afdeling Sales & Events is verantwoordelijk voor de B2B - exploitatie van het AFAS Circustheater gericht op meetings, conferences en events. Tevens is het AFAS Circustheater sinds 2013 een officiële trouwlocatie. De stageplaats is binnen de afdeling Sales & Events in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Deze stageplek is beschikbaar per september 2017.


Stagiair(e) Traffic, Merchandise & Premières

Per augustus/september 2017 is de afdeling Traffic, Merchandise & Premières op zoek naar een stagiair(e). Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle traffic van alle producties van Stage Entertainment Nederland. Tijdens deze stage ondersteun je afdeling met diverse taken projecten begeleiden van ontwerp tot geleverd product, maar ook de inkoop daarvan en het ondersteunen bij premièreactiviteiten.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.