werken bij header

Stagiair(e) Assistent Costume Supervisor

Ter assistentie van onze Costume Supervisor zijn wij vanaf april 2017 voor een periode van ten minste zes maanden op zoek naar een fulltime 

               Stagiair(e) Assistent Costume Supervisor

De afdeling
De afdeling productie staat onder leiding van de Productioneel Directeur en bestaat uit het team van Uitvoerend Producenten, de Productiecoördinator, de Technisch Producenten, de Casting Directors en de Costume Supervisor. Dit team is verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van het productieproces van musicals en theatervoorstellingen.

Wat doe je als stagiair(e) Assistent Costume Supervisor
Je assisteert de Costume Supervisor bij de meest uiteenlopende werkzaamheden ter ondersteuning van de opstart- en repetitieperiode van nieuwe producties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van reis en verblijf, planningen, administraties, organiseren van doorpassen. Je zult tijdens deze stage alle facetten van de kostuumafdeling tegenkomen.

Wat verwachten wij van een stagiair(e) Assistent Costume Supervisor

  • Je volgt een relevante HBO opleiding;
  • Je beheerst het MS Office pakket;
  • Je hebt organisatorisch vermogen;
  • Je bent flexibel, sociaal vaardig en hebt oog voor detail;
  • Je bent bereid om ’s avonds en in het weekend te werken.

Match
Je past goed binnen onze organisatie als je waarde hecht aan: teamspirit, creatieve collega’s, zelfstandigheid, oog voor detail en open communicatie. De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving, waarin beroep gedaan wordt op je flexibiliteit en je vermogen om goed  om te kunnen gaan met hoge werkdruk.

Wat bieden wij je
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf. Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied. Tevens ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Heb je interesse
Stuur je motivatie en Curriculum Vitae naar NL.Solliciteren.Productie@stage-entertainment.nl t.a.v. Sonja van Doren.

 

 

Stagiair(e) Assistent Productie - kleding


De afdeling

De afdeling productie staat onder leiding van de productioneel directeur en bestaat uit het team van uitvoerend producenten, de productiecoördinator, de technisch producenten, de casting directors en de costume supervisor. Dit team is verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van het productieproces van musicals en theatervoorstellingen. Voor het nieuwe seizoen zoeken we een stagiair(e) die dit team op allerlei vlakken wil ondersteunen bij meerdere projecten.

Wat doe je als
stagiair(e) Assistent Productie
- Je assisteert in eerste instantie de costume supervisor bij meest uiteenlopende werkzaamheden ter ondersteuning van de opstarts van nieuwe producties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van reis en verblijf, planningen, administraties, organiseren van doorpassen etc.
- Je ondersteunt daarnaast overige afdelingen (casting, techniek & kostuum), onder andere bij administratieve taken (denk aan opstellen en bijhouden van schema’s, bestellen van materiaal, bijhouden van inkoopadministratie etc.)

Wat verwachten wij van een stagiair(e) Assistent Productie
-
Je volgt een relevante opleiding op HBO niveau;
- Je hebt interesse in het productievak, maar daarnaast ook in techniek en kostuums;
- Je hebt een hands-on mentaliteit, leergierig, enthousiast, flexibel;
- Je kunt goed in teamverband, organisatorisch vermogen, stressbestendig;
- Je woont bij voorkeur in omgeving Amsterdam;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs;
- Je hebt geen bezwaar om mee te reizen met een toerende productie en te werken in de avonden en in het weekend;
- Je hebt een goede kennis van de Nederlandse én Engelse taal;
- Je hebt goede kennis van Microsoft Word en Excel en leert snel in nieuwe computerprogramma’s.

Periode
Wij zoeken een stagiair(e) voor minimaal 4 maanden vanaf eind juli 2016.

Dit betreft een meewerkstage, geen snuffel of afstudeerstage.

Wat bieden wij je
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende stage. Je krijgt hierbij een interessante kijk in de productiekeuken van Stage Entertainment. Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied. Tevens ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Heb je interesse?
Reageer dan via de solliciteer button en stuur je motivatiebrief en Curriculum Vitae ta.v. Remco Witberg of mail naar: remco.witberg@stage-entertainment.nl.

 

Solliciteren

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.