werken bij header

Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit aanvullende voorstellingen

Het Beatrix Theater is per september 2017 op zoek naar een:

         Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen


Het Beatrix Theater

Het Beatrix Theater in Utrecht staat garant voor een gezellige avond of middag uit. Het hele jaar door kun je hier succesvolle musicals, concerten en andere theatervoorstellingen bezoeken. Met haar centrale ligging naast het Centraal Station Utrecht en veel parkeerplaatsen op loopafstand is het Beatrix Theater goed bereikbaar.

De afdeling
De afdeling Stage Theaters Programmering staat garant voor een ontspannen avond uit in het AFAS Circustheater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht. Als onderdeel van Stage Entertainment, is de afdeling Stage Theaters Programmering verantwoordelijk voor het verzorgen van de aanvullende programmering in de twee theaters van Stage Theaters Nederlands, te weten: AFAS Circustheater en Beatrix Theater. 

Wat doe je als Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen
• Tijdens deze stage ben je werkzaam voor de aanvullende shows in het Beatrix Theater; 
• Je werkt in teamverband mee aan het realiseren van de gestelde targets van de afdeling Stage Theaters Programmering;
• Je werkzaamheden zullen bestaan uit o.a. de coördinatie van de voorstellingen in het Beatrix Theater; interne communicatie d.m.v. partysheets, contacten met leveranciers en technische crews, verwerken van technische gegevens;
• Je coördineert de marketing & publiciteit van de aanvullende shows in het Beatrix Theater; samenstellen van nieuwsbrieven; monitoren van de social media van het theater; uitdenken en opzetten van acties in samenwerking met impresariaten.  

Wat verwachten wij van een Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen
• Je zit in het derde- of vierde jaar van een commerciële en/of gastgerichte HBO studie;
• Je bent enthousiast, zelfstandig, commercieel, creatief en een organisatorisch talent;
• Je hebt een probleemoplossend- financieel onderlegd vermogen en een proactieve instelling;
• Je ambieert het om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en biedt een toegevoegde waarde aan het team; 
• Je bent fulltime beschikbaar voor ten minste 5 maanden tot 10 maanden.

Wat bieden wij je
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf. Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied. De standplaats van de stage is het Beatrix Theater in Utrecht. Tevens ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Heb je interesse
Stuur je motivatie en Curriculum Vitae naar michelle.hack@stage-entertainment.com. Voor meer informatie kun je bellen naar: 030 – 7990 749 of bekijk onze website www.beatrixtheater.nl  

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.