werken bij header

Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit aanvullende voorstellingen

Het AFAS Circustheater is per september 2017 op zoek naar een:

          Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen


Het AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater Scheveningen heeft al meer dan 100 jaar theaterhistorie en is tegenwoordig vooral beroemd door de musicals van Stage Entertainment Nederland. Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie die zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden.

De afdeling
De afdeling Stage Theaters Programmering staat garant voor een ontspannen avond uit in het AFAS Circustheater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht. Als onderdeel van Stage Entertainment, is de afdeling Stage Theaters Programmering verantwoordelijk voor het verzorgen van de aanvullende programmering in de twee theaters van Stage Theaters Nederlands, te weten: AFAS Circustheater en Beatrix Theater.

Wat doe je als Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen
• Tijdens deze stage ben je werkzaam voor de aanvullende shows in het AFAS Circustheater; 
• Je werkt in teamverband mee aan het realiseren van de gestelde targets van de afdeling Stage Theaters Programmering;
• Je werkzaamheden zullen bestaan uit o.a. de coördinatie van de voorstellingen in het AFAS Circustheater; interne communicatie d.m.v. partysheets, contacten met leveranciers en technische crews, verwerken van technische gegevens;
• Je coördineert de marketing & publiciteit van de aanvullende shows in het AFAS Circustheater; samenstellen van nieuwsbrieven; monitoren van de social media van het theater; uitdenken en opzetten van acties in samenwerking met impresariaten.  

Kortom een dynamische en zelfstandige functie met een duidelijk ‘eigen’ takenpakket. Je kan in overleg een afstudeeronderzoek of opdracht uitvoeren.

Wat verwachten wij van een Stagiair(e) Coördinatie & Publiciteit Aanvullende Voorstellingen
• Je zit in het derde- of vierde jaar van een commerciële en/of gastgerichte HBO studie;
• Je bent enthousiast, zelfstandig, commercieel, creatief en een organisatorisch talent;
• Je hebt een probleemoplossend- financieel onderlegd vermogen en een proactieve instelling;
• Je ambieert het om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en biedt een toegevoegde waarde aan het team; 
• Je bent fulltime beschikbaar voor ten minste 5 maanden tot 10 maanden.

Wat bieden wij je
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf. Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied. De standplaats van de stage is het AFAS Circustheater in Scheveningen. Tevens ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Heb je interesse
Stuur je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar michelle.hack@stage-entertainment.com. Voor meer informatie kun je bellen naar: 070 – 416 7 620 of bekijk onze website www.afascircustheater.nl

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.