dutchweddingawards

Dutch Wedding Awards 2013

De Dutch Wedding Awards werden op 26 november 2013 uitgereikt in het AFAS Circustheater. Deze awarduitreiking is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Ruim 350 mensen waren aanwezig bij deze feestelijke aangelegenheid.

Awards voor beste bruilofstylist, trouwvideograaf en weddingplanner
Met als thema Chic & Classy, was het een sfeervolle en muzikale avond. De awards werden, onder leiding van presentator Jeroen Smits, uitgereikt aan de winnaars van de verschillende categorieën. Er werden onder andere awards uitgereikt aan de beste bruiloftstylist/-bloemist, beste trouwvideograaf en de beste weddingplanner van het jaar.

AFAS Circustheater officiële trouwlocatie
Tussen de uitreikingen door kon het publiek genieten van verschillende optredens van Meike van der Veer, Faisal, Franklin Brown en de Swinging showdancers.

Ook werd er tijdens deze avond bekendgemaakt dat vanaf heden ook het AFAS Circustheater een officiële trouwlocatie (link naar pagina trouwen) is.

Een muzikale afsluiting
Na afloop van de uitreiking konden de gasten nagenieten in de foyer van het theater van een hapje en een drankje. De DJ van Swinging zorgde samen met Percussionist Steve B en Battle of the saxes voor de muzikaliteit op de dansvloer.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.