AFAS-Circustheater_loge_header

Partnerships

Een partnership met Stage Entertainment Nederland biedt de mogelijkheid om uw organisatie te associëren met een professionele partner die garant staat voor het beste op het gebied van musical-, theaterproducties en zakelijke evenementen.

Meer weten?

Bel ons op
020-30 52 400

Communicatie met uw doelgroep

De wereld van het theater vormt een unieke kans voor voor één op één communicatie met uw doelgroep. Doelstellingen op het gebied van merklading, imagotransfer, loyaliteit, salespromoties en het verbeteren van de naamsbekendheid kunnen meeliften op het grote marketing- en communicatieplatform van onze organisatie. Bezoekers worden bereikt in een ontspannen sfeer en staan open voor een commerciële boodschap.

Mogelijkheden

Afhankelijk van het partnership verkrijgt de partner onder andere naamsvermelding in het theater en commerciële uitingen van producties, recht op promotionele activiteiten, premièrearrangementen, toegangskaarten, etc.

Daarnaast werken wij met productexclusiviteit en leveranciersovereenkomsten binnen het theater. 

Er kan meer dan u denkt

Graag denken we met u mee en maken we een voorstel op maat. 

Stuur een e-mail naar Mariette van Beers 
Of bel 020-30 52 400

 


Wij werken o.a. samen met:

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.