NFGD_Logo_banner

NFGD Audiovisueel

Het oudste audiovisuele bedrijf in Nederland

De NFGD Audiovisueel bestaat al sinds 1947 en is daarmee een van de oudste, zo niet het oudste audiovisuele bedrijf in Nederland. Met de ca. 45 medewerkers in vaste dienst behoren wij tot de grotere bedrijven op dit vakgebied in Nederland. De NFGD heeft 2 hoofdactiviteiten als het gaat om audiovisuele projecten, namelijk de verhuur en de verkoop. Deze hoofdactiviteiten worden aangevuld met diensten die ons in staat stellen totaalprojecten te realiseren volgens het one-stop-shopping principe. Advies, installatie, bediening, projectmanagement, tolken, uitgebreide servicemogelijkheden via een eigen technische dienst en zelfs financiering via een operationele lease behoren tot onze aanvullende diensten. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf waar u gebruik van maakt en worden de kosten van tevoren afgesproken met een fixed price.

De NFGD heeft als slogan: De Mens achter de techniek! Wij (h)erkennen namelijk dat het niet om de mooie apparatuur gaat en de vakkundige bediening die wij kunnen leveren, maar om het effect wat je ermee bereikt bij de mensen. Wij zijn heel blij, dat kwaliteitslocaties als het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater dit ook bij ons (h)erkennen en de NFGD al jaren als vaste partner voor de audiovisuele faciliteiten inzetten. Daar zijn we trots op en daarom zetten wij ons in voor een correcte realisatie van de techniek van beeld, data, licht en geluid bij ieder evenement. Ook wat betreft de realisatie van vaste installaties beschikt de NFGD over een grote referentielijst van onder onze eindverantwoording gerealiseerde projecten. Door onze sterke financiële positie en technische kennis en kunde zijn wij in staat zeer grote projecten te realiseren en voor te financieren.

Voor meer informatie nodigen wij u uit onze website te bezoeken: www.nfgd.nl. U kunt ons ook mailen voor meer informatie via info@nfgd.nl, wij nemen dan contact met u op.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.