Trigion

Trigion

Het meest complete beveilingsbedrijf van Nederland

Op het gebied van beveiliging werkt Stage Entertainment Nederland samen met Trigion. Deze organisatie staat voor decennia aan ervaring, opgedaan bij gerenommeerde en veeleisende opdrachtgevers. Het maakt Trigion tot dé toonaangevende partner die veiligheid creëert. Door altijd de juiste middelen aan te wenden en steeds de juiste mensen op de juiste plek in te zetten.

Trigion is het meest complete beveiligingsbedrijf in Nederland en stelt zich vier belangrijke
kernwaarden, te weten:

  • Toonaangevend
  • Samenwerken
  • Resultaatgericht
  • Betrouwbaar

Door kwaliteit en resultaten van onze werkzaamheden voortdurend te meten en bij te stellen, maken we onze dienstverlening steeds professioneler. Tevens ontstaat zo inzicht in veranderende behoeftes en wensen. Door daar gericht en adequaat op te reageren maken we waar wat we beloven, namelijk dat we dé toonaangevende partner zijn in het creëren van veiligheid.

Naast de dienstverlening in diverse theaters, is Trigion onder andere werkzaam voor landelijke en gemeentelijke overheden, is actief op luchthavens en op andere logistieke knooppunten en beveiligt tal van bedrijven in de vitale sectoren. Ook is Trigion vaste leverancier van financiële instellingen en andere dienstverleners, grote retailketens en industriële bedrijven in bijvoorbeeld de (petro)chemie en de voedingsmiddelenbranche. Daarnaast verzorgt Trigion collectieve beveiliging op vele bedrijventerreinen, toezicht en handhaving in tal van winkelgebieden en wijken en parkeertoezicht en parkeercontrole in diverse gemeenten.

De ruim 8.000 medewerkers van Trigion leveren diensten op het gebied van beveiliging, veiligheid en services. Dat doen zij vanuit een aantal gespecialiseerde business units binnen Trigion:

Trigion Security Services
De beveiligingsactiviteiten zijn binnen Trigion Security Services ondergebracht in vijf regionale districten. Alle voorkomende beveiligingsactiviteiten, van objectbeveiliging tot aviation security en mobiele surveillance, worden vanuit deze districten aangestuurd.

Trigion Event Security
Trigion Event Security levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement, of het nu gaat om een productpresentatie, een politieke conventie of een grootschalig muziek- of sportevenement.

Trigion AlarmServiceCentrale
De uiterst moderne AlarmServiceCentrale is communicatiecentrum én lifeline voor duizenden opdrachtgevers en alle eigen medewerkers. Professionele centralisten verzorgen op afstand alarmafhandeling, bewaking, cameratoezicht en virtuele surveillance.

Trigion Beveiligingstechniek
Trigion Beveiligingstechniek adviseert, levert en installeert alle mogelijke beveiligingssystemen. Ook bouwkundige beveiligingsmaatregelen worden in eigen huis gerealiseerd.

Trigion Toezicht & Handhaving
In het speelveld rond publiek private samenwerking geldt de dienstverlening van Trigion Toezicht & Handhaving als aanvulling op overheden en hulpdiensten. Vanuit deze business unit worden alle functies op het gebied van toezicht en handhaving op maat ingevuld, onder regie van overheden.

Trigion Services
Deze business unit levert gastvrouwen en gastheren die klanten, bezoekers en relaties van opdrachtgevers vriendelijk, snel en gastvrij ontvangen.

Hoffmann Bedrijfsrecherche, ICT-security, Consultancy & Opleidingen
Begin 2011 heeft Trigion het grootste en oudste particuliere bedrijfsrecherche- en adviesbureau van Nederland, Hoffmann Bedrijfsrecherche overgenomen. Hoffmann Bedrijfsrecherche blijft onder eigen naam actief en zelfstandig opereren vanuit het bestaande hoofdkantoor in Almere. Hoffmann richt zich al sinds 1962 op rechercheonderzoek en geeft preventieadviezen in en voor het bedrijfsleven en publieke sector.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.