Trigion

Trigion

Het meest complete beveiligingsbedrijf in Nederland

Op het gebied van beveiliging werkt Stage Entertainment Nederland samen met Trigion. Deze organisatie staat voor decennia aan ervaring, opgedaan bij gerenommeerde en veeleisende opdrachtgevers. Het maakt Trigion tot dé toonaangevende partner die veiligheid creëert. Door altijd de juiste middelen aan te wenden en steeds de juiste mensen op de juiste plek in te zetten.

Trigion is het meest complete beveiligingsbedrijf in Nederland en stelt zich vier belangrijke
kernwaarden, te weten:

  • Toonaangevend
  • Samenwerken
  • Resultaatgericht
  • Betrouwbaar

Door kwaliteit en resultaten van onze werkzaamheden voortdurend te meten en bij te stellen, maken we onze dienstverlening steeds professioneler. Tevens ontstaat zo inzicht in veranderende behoeftes en wensen. Door daar gericht en adequaat op te reageren maken we waar wat we beloven, namelijk dat we dé toonaangevende partner zijn in het creëren van veiligheid.

Naast de dienstverlening in diverse theaters, is Trigion onder andere werkzaam voor landelijke en gemeentelijke overheden, is actief op luchthavens en op andere logistieke knooppunten en beveiligt tal van bedrijven in de vitale sectoren. Ook is Trigion vaste leverancier van financiële instellingen en andere dienstverleners, grote retailketens en industriële bedrijven in bijvoorbeeld de (petro)chemie en de voedingsmiddelenbranche. Daarnaast verzorgt Trigion collectieve beveiliging op vele bedrijventerreinen, toezicht en handhaving in tal van winkelgebieden en wijken en parkeertoezicht en parkeercontrole in diverse gemeenten.

Voor meer informatie over de diensten van Trigion, kunt u terecht op de website: www.trigion.nl

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.