Adele Project

Scheveningen 1 april 2024 - 14:00

Allernieuwste LAS VEGAS wereldshow! ADELE Project

Op 2e Paasdag, maandag 1 april 2024 komt de nieuwe, spectaculaire LAS VEGAS WERELDSHOW vanuit Amerika naar Nederland met het bekende ADELE PROJECT. Exclusief in het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. En.... maak er meteen een gezellig paasweekend Scheveningen van !
Alle legendarische liedjes van de Britse wereldster Adele, zoals ‘Hello’, ‘When We Where Young’ en ‘Rolling In The Deep’ worden in een 2 uur durend concert gezongen en zullen vele harten weer veroveren. Het is dan ook niet gek dat Adele haar wereldtournee binnen enkele minuten was uitverkocht.
Ook zal met adembenemende Visuals je aan de hand meegenomen  worden op reis naar Las Vegas, waarbij de hoogtepunten van de ´Weekends With Adele´ shows op spectaculaire wijze tot leven komen en gezongen worden. Dat betekent dat de spectaculaire live Band van Adele Project zorgt voor de perfecte en ultieme beleving van de indrukwekkende show die Adele tot en met maart 2023 in het Colosseum van Caesars Palace heeft gegeven.
De ´Nederlandse Adele´, Jolanda Knecht, is niet alleen dé Adele ´look-a-like´, haar stem is nagenoeg een kopie van Adele’s stem én ze heeft ook nog eens dezelfde ontwapende humor.  Een show met een duidelijk rode draad, ontroerende anekdotes, een flinke dosis zelfspot en natuurlijk de adembenemende muziek van Adele. De internationale pers is dan ook laaiend en lovend. Ze heeft bijna de stem als de echte wereldster:  A D E L E  !

Adele’s laatste album ´30´ heeft inmiddels in meer dan 100 landen de nummer 1 positie in de hitlijsten behaald! Deze mooie feiten viert ADELE PROJECT met deze geweldige nieuwe 2024 LAS VEGAS WERELDSHOW met de nieuwe nummers van het album ´30´ én natuurlijk alle grootste hits !!!

Met meer dan 100 uitverkochte theatervoorstellingen in heel Europa heeft ADELE PROJECT sinds 2014 bewezen het gehele oeuvre van de Britse zangeres en wereldster Adele tot in de perfectie te kunnen uitvoeren. Doe je ogen maar dicht en luister .....Dit mag de échte Adele fan beslist niet missen !!!

Kortom, maak er een gezellig paasweekend Scheveningen van en bestel snel je kaarten voor het uitverkocht is !

Van ieder verkocht kaartje € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding!