Boxing at the beach

Scheveningen 4 maart 2024 - 19:00 

Bent u klaar voor het meest spectaculaire evenement van het jaar? Op 4 maart 2024 brengen we u 'Boxing at the Beach' in het adembenemende AFAS Circustheater, de mooiste zaal van Nederland! Dit wordt een avond vol ongekende spanning, adembenemende gevechten, live muziek en opwindend entertainment die u absoluut niet wilt missen!

De beste professionele boksers uit Nederland, zes tot acht epische professionele gevechten, en een aantal opwindende amateurwedstrijden, alles ondergedompeld in een betoverende atmosfeer. We tillen het Nederlandse boksen naar ongekende hoogten en brengen het terug naar zijn vroegere glorie!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een geweldige samenwerking en het Nederlandse boksen nieuw leven in te blazen! Neem snel contact met ons op om uw sponsorpakket te bespreken en uw merk te laten schitteren op 'Boxing at the Beach.' Dit wordt een evenement dat nog lang in de herinnering zal blijven!

 

Deuren open: 18.00 uur

Aanvangst programma: 19.00

 

* Business chique (no sportswear, no sportsneakers, no hoodies, no caps, no t-shirts, no logo/text clothing, no sunglasses, no shoulderbags (men).

* Wij hanteren een strikt deurbeleid op de dresscode. Wanneer je niet aan de voorwaarden voldoet, kan de entree geweigerd worden. Je hebt dan geen recht op restitutie.

* Het is niet mogelijk om kaarten te retourneren.

 

 

Boxing at the beach