Gordon - Album van mijn Leven

Utrecht 23 juni 2024 - 19:00 

Gordon gaat de theaters in met  'Album van mijn Leven'

Gordon Heuckeroth kondigt met trots aan dat hij na de lancering van zijn nieuwe album 'Album van mijn Leven' de theaters in gaat. In de maand juni 2024 zal hij exclusief 8 verschillende theaters aandoen, met in totaal 10 voorstellingen. Tijdens deze bijzondere theatershow kijkt hij samen met het publiek terug op zowel de mooie als de uitdagende momenten in zijn leven. De voorstelling belooft een intieme ervaring te worden, waarin muziek en humor de boventoon voeren. Kaarten voor deze bijzondere avonden nu verkrijgbaar!

Gordon is enthousiast over deze nieuwe fase in zijn carrière en kijkt er enorm naar uit. "Na een afwezigheid van 8 jaar en de recente release van mijn nieuwe album, ben ik ontzettend trots dat ik nu na lange tijd weer de theaters in ga met mijn nieuwe muziek. Samen met Bernd van den Bos, onze getalenteerde pianist en een team van geweldige muzikanten gaan we er een onvergetelijke avond van maken."

Naast de nummers van zijn nieuwe album zal Gordon ook een selectie uit zijn oude repertoire in een nieuw jasje ten gehore brengen. Ook zal hij het publiek vermaken met zijn scherpe humor.

'Album van mijn Leven' omvat een verzameling nummers waarbij elk liedje gekoppeld is aan een bijzondere gebeurtenis in het leven van Gordon.

Gordon - Album van mijn Leven