Overslaan en naar de inhoud gaan

Nandi van Beurden

Maria Rainer

Zij is de winnares van Op Zoek Naar Maria. Daarmee is de cirkel rond; ze studeerde namelijk af als cover Maria in de vorige editie van The Sound of Music. Daarna was zij te zien in Disney’s Beauty & The Beast als cover Belle en ensemble.

Opleiding
Nandi behaalde in 2015 haar Bachelor of Music, afstudeerrichting muziektheater, aan het Fontys Conservatorium te Tilburg. Hier kreeg ze les van o.a. Edward Hoepelman en Ingrid Zeegers.

Theater/televisie/film
Zij is de winnares van Op Zoek Naar Maria. Daarmee is de cirkel rond; ze studeerde namelijk af als cover Maria in de vorige editie van The Sound of Music. Daarna was zij te zien in Disney’s Beauty & The Beast als cover Belle en ensemble. Vervolgens speelde ze in Duitsland in het ensemble van Mary Poppins en was ze cover Winifred Banks. Hierna speelde ze op Nederlandse bodem als cover Jonge Annie en in het ensemble van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. Vervolgens speelde zij in München in Die Fabelhafte Welt der Amélie, als cover Amélie, Gina en Amandine/Philomene. Kort voordat corona de theaters deed sluiten speelde ze Ireen Allooy in Hello, Dolly!.

Overig
Ze is vocal coach voor diverse kinderen in musicalproducties, vertaalster voor nasynchronisatie en beginnend schrijfster.