Overslaan en naar de inhoud gaan

Samantha de Water

Resident choreographer / Swing

Was swing in de succesvolle musical The Bodyguard en vloog hierna naar Madrid om in de Spaanse versie El Guardaespaldas te spelen als assistent associate choreographer, dance captain, swing & cover backing vocal. Hierna kwam zij terug naar Nederland als dance captain & swing in MAMMA MIA!.

Opleiding:
Samantha studeerde in 2013 af aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts, zowel als uitvoerend artiest als docent dans.

Theater:
Was swing in de succesvolle musical The Bodyguard en vloog hierna naar Madrid om in de Spaanse versie El Guardaespaldas te spelen als assistent associate choreographer, dance captain, swing & cover backing vocal. Hierna kwam zij terug naar Nederland als dance captain & swing in MAMMA MIA!. Gedanst bij het Hollands Show Ballet in de dinnershows DreamsLive & 21 On Air, het theaterspektakel We Go Grand in Carré van dj Fedde le Grand en De Winterrevue in Antwerpen. Als assistent-choreograaf, medeverantwoordelijk voor de choreografie van de 29ste editie van Jeans Heartbeat. Ook heeft zij de choreografie voor de Tina Turner-act van Nurlaila Karim verzorgd.

Overig:
Geeft jazzlessen op de Frank Sanders Akademie en is als honourship naar India geweest om daar les te geven op boardingscholen.