Terug naar nieuws

Irene Moors reikt castalbum uit aan de cast van Petticoat

Gepubliceerd op 21-11-2010

Irene Moors heeft vandaag het castalbum van Petticoat aan Chantal Janzen, Freek Bartels en de rest van de cast uitgereikt. Met koffie en oer-Hollandse koek wachtte de presentatrice de nietsvermoedende cast op bij de Petticoatbus. Op het album staan 24 nummers uit de show, inclusief twee bonustracks en een exclusieve Bonus DVD met daarop de compilatie van 'Backstage bij Petticoat', een minifilm en de trailer van Petticoat.

De presentatrice van het tv-programma 'Life4You' overhandigde het eerste exemplaar aan de hoofdrolspelers. Irene Moors: “Ik heb ontzettend gelachen en meegehuild bij Petticoat. Het is een onvergetelijke voorstelling die je meeneemt naar een heerlijke Hollandse tijd.'' Naast Chantal en Freek bestaat de cast onder anderen uit Hajo Bruins, Marjolijn Touw, Kees Boot, Mike Weerts en Roon Staal. Lang hebben ze naar dit moment toegeleefd. Chantal Janzen (die de rol van Pattie speelt): “Het voelt als een feestje om dit castalbum in ontvangst te mogen nemen. We hebben er met zijn allen hard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn: het ziet er geweldig uit! Voor Pattie is dit een droom die uitkomt.''

Op het castalbum van Petticoat zijn nummers te horen als 'Jij', 'Er moet toch meer zijn', 'Petticoat! Petticoat!' en 'Mam, weet je nog'. Brigitte Heitzer (All Shook Up - Love Me Tender en Evita) is de vaste invalster van Chantal en is met twee nummers ook te horen op het album. Het castalbum is vanaf donderdag verkrijgbaar bij de theatershop.

undefined

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.