Terug naar nieuws

Claudia de Breij te zien in het Beatrix Theater

Gepubliceerd op 27-03-2015

Op maandag 26 oktober 2015 is Claudia de Breij te zien in het Beatrix Theater. Zij treedt dan op met haar veelgeprezen voorstelling Teerling. De Utrechtse die bekend is van televisieprogramma’s als De Wereld Draait Door, Claudia’s Showboot en Thank God it’s Friday staat alweer met haar zevende avondvullende soloprogramma op de planken.

VOLKSKRANT ★★★★
‘Scherp en met vileine humor, maatschappijkritiek en goede muziek. Een veelzijdig theaterprogramma, waarmee De Breij hoge ogen gooit.’(Joris Henquet)

NRC ★★★★
‘Een authentiek soort oprechtheid dat tegenwoordig zelden meer in de humorsector wordt vertoond. Moralisme dat zich niet voor zichzelf geneert. Integendeel. Het inspireert.’ (Henk van Gelder)

TROUW ★★★★
‘Voor veel dingen is het nog niet te laat –blijf dus net zo lang de dobbelsteen gooien tot je wel zes haalt- en dat demonstreert ze op meesterlijke wijze. Het talent van De Breij is onmiskenbaar.’ (Rinske Wels)

TELEGRAAF ★★★★★
‘Deze allrounder staat al jaren aan de top en met Teerling bewijst ze opnieuw dat ze daar ook zeker thuis hoort. Claudia de Breij is terug van weggeweest. En hoe.’ (Esther Kleuver)

PAROOL ★★★★★ ‘Claudia de Breij haalt een zeldzaam niveau. Zo’n voorstelling die je direct nog een keer wilt zien.’ (Mike Peek)


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze shows en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.