Terug naar nieuws

Artiesten proosten op Holland Zingt Hazes 2016!

Gepubliceerd op 28-01-2016

Vandaag namen de artiesten van Holland Zingt Hazes 2016 een middag een Amsterdamse kroeg over. Tezamen met pers en genodigden proostten Roxeanne Hazes, André Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Lange Frans en Sjors van der Panne op het grootste meezingfeest van ons land: Holland Zingt Hazes 2016! In het bruine Lunchcafé Bozz stonden de artiesten de pers te woord en allen kijken uit naar wederom een succesvolle editie. “Holland Zingt Hazes is een van die concerten waar ik als artiest ontzettend naartoe leef. We hebben dit jaar weer een fantastische groep mensen verzameld die stuk voor stuk een optreden geven die Hazes’ eer hoog houdt!,” aldus een enthousiaste Jeroen van der Boom. Ook Glennis Grace, Xander de Buisonjé en Peter Beense zullen de Hazes’ fans trakteren op zijn grootste hits. Daarnaast maakte Roxeanne Hazes vrijdag tijdens een uitzending van The Voice of Holland bekend dat Jamai Loman ook aan de line-up van deze vierde editie van Holland Zingt Hazes is toegevoegd.

 

Debutanten dit jaar bij Holland Zingt Hazes zijn Lange Frans en Sjors van der Panne. “De muziek van André Hazes is altijd belangrijk geweest voor Nederlandse artiesten en zeker ook voor mijn eigen muzikale ontwikkeling. Het maakt niet uit welk muziekgenre je normaal brengt, je komt altijd wel een keer met zijn muziek in aanraking. Dat ik nu zelf zijn liedjes ga brengen vind ik een eer en wie weet… Misschien word ik wel Nederlands nieuwste volkszanger!”, lacht Lange Frans.

 

Holland Zingt Hazes 2016
Na het overweldigende succes van de drie eerdere edities belooft Holland Zingt Hazes ook in 2016 het grootste meezing spektakel van Nederland te worden. De Ziggo Dome wordt opnieuw omgetoverd in ‘de grootste bruine kroeg van Nederland’, waar tijdens elk concert maar liefst 15.000 Hazes liefhebbers kunnen genieten van de hits van Nederlands bekendste volkszanger. Een uniek eerbetoon aan de man wiens nummers als geen ander in het geheugen van elke Nederlander gegrift staan. Een keur aan bekende artiesten, die allen een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zingen zijn hits onder begeleiding van een fantastische live band onder leiding van Eric van Tijn. Alle geliefde hits worden begeleid door beelden uit André’s leven en carrière op een groot LED scherm.  

 

Meer informatie
Holland Zingt Hazes 2016 vindt plaats op 17, 18 en 19 maart in de Ziggo Dome te Amsterdam. Voor kaartverkoop en meer informatie: www.hollandzingthazes.nl

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.