Terug naar nieuws

Antje Monteiro wordt Donna in MAMMA MIA!

Gepubliceerd op 19-04-2018

Vanaf september te zien in het Beatrix Theater Utrecht


De eerste hoofdrolspeelster van de feel-good musical MAMMA MIA! is bekend. Antje Monteiro is vanaf september te zien in de rol van Donna in het Beatrix Theater in Utrecht.

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “Met Antje hebben we de perfecte Donna gevonden. De rol van Donna is een warme persoonlijkheid die fantastisch de hits van ABBA moet kunnen vertolken en daarnaast natuurlijk ook moet kunnen acteren. Antje heeft met haar jarenlange carrière bewezen dat ze Donna is, tijdens de audities had zij de x-factor! Daarnaast hebben Antje en Donna meer overeenkomsten zoals een dochter die in het huwelijk gaat treden. Ik heb vertrouwen dat Antje straks de rol op haar eigen manier gaat neerzetten en iedereen meeneemt in het verhaal.”

 

Antje Monteiro: “Ik ben ongelooflijk blij dat ik de rol van Donna mag gaan spelen. Deze rol staat al zo lang bovenaan op mijn bucketlist en heb dan ook hard gewerkt om de rol eigen te maken voor de audities. Toen ik het verlossende telefoontje van Albert Verlinde kreeg dat ik het was geworden schoot ik letterlijk in tranen dat ik dit nu mag gaan doen. MAMMA MIA! is zo een feest, ik kijk er nu al naar uit om al die hits te mogen zingen en die geweldige energie in de zaal te voelen.”

MAMMA MIA! met alle bekende ABBA hits als; 'Dancing Queen', 'Knowing Me, Knowing You', 'Super Trouper' en uiteraard 'Mamma Mia' is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op 23 september in première, meer informatie: www.mammamia.nl 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.