Terug naar nieuws

Terug in DeLaMar Theater

Gepubliceerd op 20-09-2018

Het is zo ver! Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is weer te zien in DeLaMar Theater! Na een zomerstop is de voorstelling nu weer zes keer per week te zien in Amsterdam. De voorstelling is daar nog maar tot en met december te zien. Reserveren van kaarten kan via deze link.

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Annie M.G. (Simone Kleinsma) blikt met haar zoon Flip (William Spaaij) terug op haar leven. Samen lopen ze op een unieke manier door de successen, liefdes, liedjes en verdriet(jes) in Annies leven. Bekende liedjes als ‘Margootje’, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’ en ‘Vluchten kan niet meer’ en bekende karakters als Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet en Abeltje maken de voorstelling tot een feest van herkenning. Ook onder anderen Wim van den Driessche, Marjolijn Touw en Jeske van de Staak zijn te zien in de voorstelling die bekroond werd met vier Musical Awards, waaronder die voor Beste Musical.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.