Terug naar nieuws

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt verlengd tot en met december!

Gepubliceerd op 09-04-2018

Succesmusical vanaf september alleen te zien in het DeLaMar Theater

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Ongelofelijk dat deze prachtige productie ook volgend seizoen te zien is in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Afgelopen jaar hebben we een zeer succesvolle tour langs de Nederlandse theaters gemaakt, uitverkochte zalen en wachtrijen voor de kassa. Alles aan deze voorstelling is bijzonder; een nieuw ontwikkelde show, bejubeld door pers en publiek, de mooie Musical Awards die we in ontvangst mochten nemen en inmiddels 180.000 kaarten mogen verkopen. Om deze voorstelling dan vast te kunnen gaan bespelen in het theater, net zoals The Lion King in het AFAS Circustheater en MAMMA MIA!  in het Beatrix Theater in Utrecht, geeft het grote succes aan van de show. Het wordt een mooi theaterseizoen waar ik naar uit kijk.”

Simone Kleinsma, William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche en Jeske van de Staak blijven de hoofdrollen vertolken in de musical. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.anniemgdemusical.nl.

 

Verhaal Was Getekend, Annie M.G. Schmidt                       
Samen met haar zoon Flip (William Spaaij) blikt Annie M.G. (Simone Kleinsma) terug op haar leven vol hoogtepunten, maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot Nederlands meest geliefde schrijfster ooit. Het scenario, dat gebaseerd is op de succesvolle biografie van Annejet van der Zijl, heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Margootje’ en ‘Vluchten kan niet meer’ van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. De voorstelling is momenteel nog te zien in verschillende theaters in Nederland en vanaf 29 mei te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is bekroond met maar liefst vier Musical Awards; Beste Musical Groot, Beste Vrouwelijke Hoofdrol (Simone Kleinsma), Beste Vrouwelijke Bijrol (Marjolijn Touw) en Beste Script (Dick van den Heuvel).

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.