Overslaan en naar de inhoud gaan

Beleef magische momenten bij:

Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer

Het laatste nieuws over onze shows

juli 12 2021

Cast Tina met eerste exemplaar Nederlands castalbum

De cast van TINA – De Tina Turner Musical is gisteravond door Samantha Steenwijk verrast. Tijdens een repetitie in het B Lees meer...

juli 7 2021

Eerste videobeelden van The Sound of Music online!

Bekijk nu de video met de eerste scènebeelden van The Sound of Music! Met een glimp van het prachtige decor, de tijdloze Lees meer...

May 7 2021

ROLLEN VOOR MUSICAL DISNEY'S ALADDIN BEKEND

Stage Entertainment Nederland presenteert in samenwerking met Disney Theatrical Productions, vanaf 18 september 2021, Di Lees meer...

Een cadeau dat de spotlights verdient

Verlang jij ook zo naar het moment dat de spotlights aangaan en de voorstelling begint? De kans is groot dat we in 2021 weer kunnen genieten van de leukste, ontroerendste en meest glamorous musicals. Een ervaring om nooit te vergeten.

Met de Stage Entertainment Cadeaukaart geef je deze ervaring aan iemand die je dierbaar is. Je partner, een familielid, een goede vriend of vriendin of je favoriete collega.

Een cadeau dat de spotlights verdient

Bekijk meer

TINA - De Tina Turner Musical

TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’.                                           

Ontdek meer

The Sound of Music

Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat.

Ontdek meer

Disney's Aladdin

Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit duizend-en-één-nacht? Vanaf september 2021 is Disney’s Aladdin, de grote Broadway musical te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. 

Ontdek meer

STAGE MEMORIES: EEN KIJKJE IN HET VERLEDEN

Een musical schatkamer vol fragmenten van iconische musicals, onvergetelijke hoogtepunten, backstage-interviews en nog nooit eerder vertoond beeldmateriaal.

STAGE MEMORIES: EEN KIJKJE IN HET VERLEDEN