Overslaan en naar de inhoud gaan

Anastasia

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

De spectaculaire en internationaal succesvolle Broadway musical ANASTASIA, geïnspireerd op de beroemde animatiefilm uit 1997, vertelt het mysterieuze verhaal van de laatste Russische tsarendochter Anastasia. Na jaren aan de macht, kwam er in 1918 een einde aan de tsarendynastie in Rusland. Al snel ontstonden er geruchten dat de tsarendochter Anastasia Romanov de aanval van de bolsjewieken op haar familie had overleefd. Wat was er gebeurd met Anastasia? Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Ga mee op een weergaloze reis!

De musical ANASTASIA volgt de jonge, moedige Anya. Een weeskind die zich niets herinnert van vroeger en geen idee heeft wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op groothertogin Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar familiegeschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Op de hielen gezeten door de meedogenloze Sovjet officier Gleb vlucht Anya  naar Parijs. Terwijl iedereen om haar heen een dubbele agenda blijkt te hebben telt nog maar één ding: is Anya echt de illustere Anastasia Romanov of niet?

Hoe lang duurt Anastasia de musical?

Inclusief pauze duurt de voorstelling circa 3 uur.

Waar is Anastasia te zien in Nederland?

Anastasia is exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. Er zijn verschillende matinee- en avondvoorstellingen.

Aanvangstijden Anastasia

Anastasia heeft matinee en avondvoorstellingen en begint op onderstaande tijden:
Woe: 15.00u. & 19.30u.
Do & Vr: 20.00u.
Za: 15.00u. & 19.30u.
Zo: 12.00u. & 16.00u.

COMMERCIEEL

Artwork
Download hier het artwork.

Promotiefoto’s
Download hier de persfoto's

Prijsoverzicht

De huidige prijzen van Anastasia, vind je hier.

Commissieoverzicht

Voor het meest recente commissieoverzicht, klik hier.